Divos zaudējumos vieni vārti

Ar mūsu kluba spēlētāju dalību Latvijas valstsvienība 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačos piedzīvoja divus zaudējumus pret Austrijas izlasi.

Trešdien savā laukumā Dobelē piedzīvojām zaudējumu ar 25:28, bet atbildes spēlē Austrijā sestdien cietām sagrāvi ar 24:34. Vienīgos vārtus no mūsu komandas spēlētājiem guva Edgars Vadzītis, kurš bija precīzs pirmajā mačā. Visas 60 minūtes vārtus Dobelē sargāja arī mūsu vārtsargs Helmuts Tihanovs, savukārt izbraukuma spēlē viņš laukumā pavadīja aptuveni 15 minūtes.

Bez vārtu guvumiem palika nesen no traumas atlabušais Artis Kurmēns, kā arī Andis Ērmanis, kurš spēlei bija pieteikts tikai otrajā mačā Austrijā, spēlējot savainotā Ģirta Lilienfelda vietā.

Līdz ar piedzīvotajiem zaudējumiem Latvijas izlase zaudējusi jelkādas cerības iekļūt 2012. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Pēdējās divas turnīra spēles ar Īslandi un Vāciju mūsu izlase aizvadīs jūnijā.

3 komentāri “Divos zaudējumos vieni vārti

  1. Žurnālist Puriņ!! Izskatās, ka tava sportiskā karjera ir beigusies, ja raksti tādus rakstus!

  2. pag, aizmirsu ielikt bezcerīgs pa vidu. ko piekasies visu laiku? esmu tā rakstījis vienmēr, neko neesmu mainījis. pēkšņi nepatīk. zb.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.