Fināls pusfinālā

Artis Kurmēns (Foto: Sandra Škutāne)

Šovakar plkst. 18:00 Dobelē aizvadīsim “Biroja Pasaule” Latvijas kausa izcīņas pusfināla maču, tiekoties ar otro spēcīgāko un mūsu neērtāko pretinieku Latvijā Dobeles “Tenax”.

Ar “Tenax” handbolistiem šajā sezonā esam cīnījušies mainīgām sekmēm. Latvijas čempionāta pirmajā aplī Rīgā izcīnījām uzvaru ar 30:24, bet pēc tam Dobelē otrajā aplī piedzīvojām sāpīgu neveiksmi – 34:38. Gribam un esam gatavi revanšēties dobelniekiem par zaudējumu. Gaidāma sīva spēle, jo “Tenax” handbolisti, savu skatītāju priekšā, gribēs pierādīt, ka šīs zaudējums nebija nejaušība.

Dobeles komandas rindās iepriekšējā kausa izcīņas spēlē savainojumus guva Gints Apals un Jānis Lībergs. Arī mūsu komandā dažiem spēlētājiem ir nelieli savainojumi, tomēr uz spēlēm dosimies pilnā sastāvā.

Pirmajā pusfinālā plkst. 16:20 Dobelē spēlēs “Jūrmalas sports” un “HK ASK” handbolisti. Dienu vēlāk plkst. 12:20 norisināsies spēle par 3. vietu, bet plkst. 14:00 tiks aizvadīta finālspēle. Atšķirībā no 1. posma šoreiz uzvarētāji tiks noteikti vienā mačā. Visām spēlēm teksta tiešraidē varēs sekot līdzi Latvijas Handbola federācijas mājas lapā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.