Zelta vērtē

Cīņā ar ASK (Foto: Sandra Škutāne)

Līdz Latvijas čempionāta noslēgumam atlikušas vairs tikai četras cīņas. Šovakar plkst. 19:45 NBS sporta zālē aizvadīsim svarīgāko no tām, tiekoties ar otro spēcīgāko Rīgas vienību “HK ASK”.

Pirmajā aplī ar “HK ASK” handbolistiem sanāca nedaudz pamocīties pirmajā puslaikā, tomēr visā spēlē izcīnījām uzvaru ar 32:25. Tiesa, tagad jau mūsu pretinieki demonstrē pavisam citu sniegumu. Šogad “armijnieki” līdzvērtīgi spēlēja ar “Tenax” handbolistiem, bet pēc tam ar 28:27 izbraukumā pieveica “Jūrmalas sports”, kā arī ar pārliecinoši ar 38:28 pārspēja “SK Latgols” vienības. Abām komandām pirmajā aplī mūsu pretinieki piedzīvoja zaudējumus. Izcīnītie panākumi šobrīd ļauj “ASK” handbolistiem turnīra tabulā ieņemt pelnītu trešo vietu.

Pēc izcīnītās Baltijas līgas uzvaras pār Somijas čempioniem “Riihimaen Cocks” komanda ir labā noskaņojumā. Otrdien treniņā izanalizētas pieļautās kļūdas mačā ar somiem, kā arī daudz pavadīts laiks pie aizsardzības un uzbrukuma slīpēšanas.

Svarīgajai trešdienas spēlei gatavi ir visi mūsu 13 spēlētāji. Pretinieku rindās nedēļas nogalē pret “RVR-Inčukalns” nespēlēja Agris Kušners, taču paredzams, kas šovakar viņš jau varēs palīdzēt savai komandai. Gaidāms, ka abas komandas skatītājus priecēs ar saistošu un nepiekāpīgu cīņu.

1 komentārs “Zelta vērtē

  1. Nu tad sanāk, ka ja LSPA uzvarēs ASK, viņi nebūs trijniekā! Un tad sanāk, ka Latvijas Virslīgas limenis nav kritis!!! :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.