Labs sniegums zaudējumā

LSPA - Minskas Dinamo (Foto: Sandra Škutāne)

Fantastisku līdzjutēju atbalstīti, šovakar piedzīvojām zaudējumu Baltijas līgas spēlē, ar 30:36 (14:18) piekāpjoties Latvijas izlases handbolista Mārtiņa Līberga pārstāvētajai Minskas “Dinamo”.

Spēles pirmās desmit minūtes abām komandās izdevās aizvadīt līdzīgi, tomēr puslaika vidū Minskas “Dinamo” handbolisti guva vairākus vārtus pēc kārtas, 19. minūtē panākot +7 (12:5). Pēc tam mēs kāpināja mača tempu, divas minūtes pirms pārtraukuma Raimondam Trifanovam panākot vairs tikai -3 (13:16).

Otrajā puslaikā veiksmīgi vārtos stājās Aleksandra Babra, kurš uzaicināts mūsu komandai palīdzēt uz šīm diviem mačiem, palīdzot 48. minūtē pēc diviem Edgara Vadzīša precīzajiem raidījumiem panākt -2 (24:26). Puslaika vidū Babra ceļgala savainojuma dēļ diemžēl nācās pamest laukumu, bet “Dinamo” handbolisti, gūstot sešus vārtus pēc kārtas, panāca 32:24, praktiski izšķirot spēles likteni. Spēles beigās, izmantojot vairākumu, vēl pēc Laura Rūtiņa vairākiem gūtajiem vārtiem samazinājām rezultāta starpību līdz četriem vārtiem, taču mača izskaņā viesi, tostarp arī Mārtiņš Lībergs, guva vārtus un svinēja uzvaru ar +6 (36:30).

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs, kurš guva desmit vārtus, savukārt pa pieciem vārtiem guva šīsdienas jubilārs Lauris Rūtiņš un Edgars Vadzītis. Pretinieku rindās latvietis Mārtiņš Lībergs laukumā izgāja otrajā puslaikā un guva vienus vārtus.

Labākajiem spēlētājiem abās komandās Raimondam Trifanovam un Mārtiņam Lībergam mūsu atbalstītājs “Outlet Angels” uzdāvināja dāvanu kartes savā apģērbu veikalā.

Rītdien ar Baltkrievijas komandas plkst. 14:00 NBS sporta zālē tiksimies vēlreiz. Ieeja par brīvu!

Baltijas līga.
27. novembris.
LSPA – Minskas Dinamo 30:36 (14:18)

LSPA: Trifanovs 10, Vadzītis 5, Rūtiņš 5/1, Kurmēns 4, Ērmanis 3/1, Blome 2, Politers 1.

Komentāri par maču no portāla diena.lv:
Mūsu komandas spēlētājs Artis Kurmēns: “Šodien nodemonstrējām labu cīņu, lai gan man pašam spēle negāja tik labi, kā vēlētos. Lai pacīnītos par uzvaru, pieļāvām pārāk daudz kļūdu, īpaši pirmā puslaika sākumā, kad pretinieki ļoti bieži guva vārtus ātrajos uzbrukumos. Trenera spēles plāns bija – sākt lēni, bet abu puslaiku beigās kāpināt tempu. Visu spēli skrieties ar tādiem pretiniekiem nebūtu prāta darbs. To izdevās realizēt, un tieši, spēlējot ātri, pietuvojāmies rezultātā. Lai sestdien pacīnītos par uzvaru, galvenais ir novērst tehniskās kļūdas uzbrukumā.”

Dinamo komandas spēlētājs Mārtiņš Lībergs: “Potenciāls mums ir krietni lielāks nekā šodien parādījām. Jāņēm vērā, ka divi mūsu omandas līderi ir traumēti, bet vēl četri ir kopā ar Baltkrievijas izlasi. LSPA puiši patīkami pārsteidza, tik saspringtu cīņu nebijām gaidījuši. Īpaši pārsteidza Kurmēns – nospēlēja ļoti labi, lai gan iepriekš viņu nemaz nebija redzējis. Pēc neveiksmēm pēdējās spēlēs noskaņojums komandā nav pats labākais. Ir pat saņemti rājieni no kluba vadības. Vai rītdien gaidāma tikpat līdzīga cīņa? Atkarībā no tā, kā nospēlēsim mēs. Šodien tomēr uzvarēja meistarīgākie…”

8 komentāri “Labs sniegums zaudējumā

  1. Milzīgs paldies daudzajiem atbalstītājiem, šodien bija tāds atbalsts kā nekad :))
    Piedodiet, šodien tiešām biju nedaudz sabijies tādēļ pieļāvu muļķīgas kļūdas. :((

  2. Karalim Raitim šī nebija viņa diena :D bet viņa pavalsniekiem gāja tīri labi… Ceru rīt redzēt līdzīgu spēli :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.