Pret baltkrievu spēku

LSPA spēlētāji Foto: Sandra Škutāne

Šajā nedēļas nogalē 27. novembrī plkst. 19 un 28. novembrī plkst. 14 aizvadīsim divas Baltijas handbola līgas spēles, NBS sporta zālē tiekoties ar Baltkrievijas čempioniem Minskas “Dinamo”, kuru sastāvā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs.

Mūsu komandas sastāvā šajās spēlēs nevarēs palīdzēs Oskars Arājs, kā arī tikai vienu treniņu pēc slimības aizvadījis ir Kaspars Lisovskis. Uz divām Baltijas līgas spēlēm vārtsargu līniju pastiprinās Latvijas izlases pirmais numurs Aleksandrs Babra.

Arī Minskas “Dinamo” Rīgā neieradīsies savā spēcīgākajā sastāvā. Izsaukumu uz Baltkrievijas izlasi mačiem ar Vāciju saņēmuši Boriss Puhovskis, Deniss Rutenko, Sergejs Šliovičs un Vitālijs Koženevskis, savukārt savainoti ir Maksims Babičevs un Andrejs Šipenko. Neskatoties uz iztrūkumu sastāvā, tik un tā baltkrievi kā komanda un katrs par sevi cīnīsies par uzvaru, lai pēc neveiksmīgā sezonas sākuma pierādītu savu lietderību komandā.

Atgādinām, ka Baltkrievijas čempionātā Minskas “Dinamo”, kurā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, piedzīvoja zaudējumu saviem sīvākajiem konkurentiem Brestas “Meshkov” un turnīrā ieņem otro vietu. Pēc tam mūsu pretinieki piedzīvoja vilšanos arī EHF kausa izcīņas 3. kārtā, divu spēļu summā piekāpjoties Francijas “Dunkerque HB Grand Littoral”. Neskatoties uz neveiksmēm, “Dinamo” būs augstākā līmeņa klubs, kas šosezon viesosies Latvijā.

Pirmajā Baltijas līgas mačā mūsu handbolisti savā laukumā piekāpās Igaunijas “Polva Serviti”, bet pēc tam izbraukumā cīnījās neizšķirti ar Igaunijas čempioniem “HC Kehra”.

Abām spēlēm teksta tiešraidē varēs sekot līdzi arī Latvijas Handbola federācijas mājas lapā www.handball.lv. Ieeja par brīvu!

13 komentāri “Pret baltkrievu spēku

  1. Vo, labs uzdevums :D
    Piedāvāju atlīdzību (2 ali) tam, kurš atnesīs nelaiķa Arvīda kladīti! :D :D :D lai treniņos kopā varētu pazviegt..! :D

  2. Sveiki puiši,es tiko no kapiem…..šņabi dzēru,sveces dedzu un kladi lasīju…..Baltkrievu sveces labi kūp,bet diemžēl netikai,šādi tādi Latvju uzvārdiņi ar bij jāsvilina,tie kas pāri manam Arvīdiņam pāri darījši…….
    Kuri tie bija paši vakarā redzēsies,ja ne, vēlāk pastāstīšu……….
    Tagad iešu ar Zoju ‘vel nedaudz iešaut,cerams līdz spēlei nenolūzīšu…

  3. Nu skaisti,temperatūra krīt………………..
    Lai jums visiem jauks vakars,tiem kas nav kladītē……
    Suns ēd zirņus,jo ja ar vistas asinīm iesmērē ādas dīvānu,kokvilnas krekli saburzās…..Ha ha ha

  4. Nedaudz papētīju šīsdienas pretinieku… Ko lai saka?!
    Nemaz jau tas Dinamo velns nav tik melns, kā TO mālē!
    PAR VIEGLU EROTIKU! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.