Izpildīts mājas darbs

LSPA soliņš

Sarunā ar portālu parsportu.lv mūsu komandas galvenais treneris Andris Molotanovs pēc iekļūšanas Latvijas čempionāta finālā, atzina, ka komanda pirms uzvarētā pusfināla mača pret Dobeles “Tenax” labi izpildījusi mājas darbu.

“Pēc pirmās spēles bija, par ko padomāt un mēs labi izpildījām mājasdarbu. Uzklausīju padomus, kā vajadzētu pamainīt komandas spēli uzbrukumā un aizsardzībā, bet spēlētāji to visu izpildīja laukumā. Vispirms jau pamainījām aizsardzību uz 3-2-1, kādu reti kura mūsu komanda un reti kad spēlē. Milzīgs nopelns uzvarā ir vārtsargam Raitim Puriņam, vismaz 60 procentu no uzvaras ir viņa nopelns,” pēc mača teica Andris Molotanovs. “Pirmā puslaika lielāko daļu bijām iedzinējos, bet jau otrā puslaika 10. minūtē dobelnieki ņēma minūtes pārtraukumu. Puriņš atsita septiņus tuvos metienus pēc kārtas, bet pārējie laukuma otrā galā to pārvērta gūtos vārtos. Piecas minūtes pirms beigām bija sešu vārtu pārsvars, paņēmu minūtes pārtraukumu un norunājām, kā jāspēlē beigas. Izskatījās, ka mača beigās dobelnieki vairs nemaz neticēja, ka var kaut ko mainīt. Līdz pirmajai finālspēlei būs tikai divas dienas, ko gatavoties. ASK/AB.LV ir pavisam cita komanda gan līmeņa, gan spēles ziņā, taču kaut ko centīsimies sagatavot.”

Bijušajam Latvijas junioru izlases vārtsargam un Eiropas junioru čempionāta finālturnīra dalībniekam Andrim Molotanovam šis būs pirmais Latvijas čempionāta fināls ar LSPA vīriešu komandu, bet ar Ogres SC meitenēm viņš jau ir bijis arī čempions (2008. gadā).

Pirmo finālspēli ar “ASK/AB.LV” aizvadīsim jau sestdien 16. maijā NBS sporta zālē plkst. 14:40, bet otro – dienu vēlāk tajā pašā vietā un laikā. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tad tā tiks izspēlēta 23. maijā.

22 komentāri “Izpildīts mājas darbs

  1. jauzdod jums vel viens majas darbs – Zelts ari Latvijas chempii ne tikai Riigas!! :) Un tik nesakat, ka nevarat!

  2. Raiti.. ir priekšlikums. :) Papildināt vēsturi līdz pašiem pirmsākumiem. :)
    Un mājaslapā izveidot forumu.. 8)

  3. forums būs, jau tagad lejupielādēju :)

    Rūtiņš, Melnais atsūtiet informāciju! Kā arī ziņojiet, kas par kļūdām…

    Vēsturi papildināšu, droši vien vasarā. Jākontaktējas ar federāciju vai kaut kā savādāk jādomā!

  4. aaa un vel varetu pie speletajiem pierakstit bijusos speletajus :)
    tas ta butu visaptverosi par musu komandu :)
    tad ari Marfa, Vitjoks, Briedis un citi (atvainojos, ja kadu nepiemineju) vares lepoties ar to, ka spelejusi Skifaa 8)

  5. Jopciit… Raiti!
    Mums vispar ir aizmirsts sieviesu handbols! :(
    nabadzites.. padoma tacu ari par vinam… uztaisi atsevisku sadalu! :)

  6. Uzreiz paliek žēl Dobeles komandu. Šitā kapājās čaļi visu sezonu, bet kas tad te… da labi, laikus apsveicu ar godam izcīnīto 4 vietu :D :D :D

    P.S. Īpašs sveiciens spamerim “Dobele” ;)

  7. Nu re, puse no darbiņa jau padarīta :D Atliek tikai rīt atkārtot šodienas panākumu un godpilnā 4 vieta Dobelei kabatā :D

    P.S. Vilciņ, nepaliec arī Tu par spameri. Veiksmi rītdien :D :D :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.