Dāmām fināls izpaliek

LSPA meitenes

Piedzīvojot zaudējumu “Jēkabpils SC” handbolistēm Latvijas virslīgas čempionāta pusfināla otrajā spēlē ar 26:27 (12:15), mūsu dāmas neturpināja cīņu par zelta medaļām. Sērijā līdz divām uzvarām meitenes tiksies ar “Ogres SC” vienību.

Pirmajā spēlē Jēkabpilī nedēļas sākumā tāpat uzvaru izcīnīja mājinieces (30:27), triumfējot divu spēļu summā ar 57:53.

Jau pirmajā puslaikā viešņas iekrāja trīs vārtu pārsvaru (15:12), kuru otrajā puslaikā 14. minūtē palielināja līdz septiņiem vārtiem (23:16). Mūsējās individuāli uzreiz sedza divas pretinieču spēlētājas Lindu Brikmani un Silviju Kļaviņu. Turpinājumā, pateicoties rezultatīvai Agritas Nardiševas un Jūlijas Stanovovas spēlei, rīdzinieces prata rezultāta starpību, septiņas minūtes līdz mača beigām samazināt līdz minimumam (24:25) un atjaunot intrigu divu spēļu summā.

“Jēkabpils SC” handbolistes pārāk neapjuka. Efektīvus vārtus guva Linda Brikmane, pirmo reizi savu komandu ievedot Latvijas čempionāta finālā (uzvara ar 27:26), kurā tiksies ar otru Latgales komandu Ludzas “GE Money Bank”.

Rezultatīvākā uzvarētājām bija Linda Brikmane, kura guva astoņus vārtus, savukārt septiņas reizes precīza bija Silvija Kļaviņa. Zaudētājām 11/4 vārtus guva Jūlija Stanovova, bet septiņus – Agrita Nardiševa.

Līdz ar to abas līdervienības pēc regulārā turnīra beigām “Ogres SC” un “LSPA” nedēļas nogalē cīnīsies par 3. vietu. Spēļu laiki tiks precizēti. Visas spēles par vietām tiks izspēlētas līdz divām uzvarām. Diemžēl visas spēles notiks vienā dienā ar vīriešu čempionāta izšķirošajiem mačiem.

3 komentāri “Dāmām fināls izpaliek

  1. Diemžēl visas spēles notiks vienā dienā ar vīriešu čempionāta izšķirošajiem mačiem.izcils gara darbs varetu par teikt master piece:)

    Nu vechi sanemas es saprotu ka ir jau apnikusi gara sezona bet nu taku sestdien svetdien ir Handbola svetki es piemeram griibetu apskatiities sievieshu finalu jopcik mizin…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.