Cīņa par medaļām

Guntars Lejnieks un Artis Kurmēns

Sestdien 9. maijā plkst. 13:00 NBS sporta zālē aizvadīsim pirmo Latvijas virslīgas čempionāta pusfināla maču, tiekoties ar saviem sīvākajiem konkurentiem Dobeles “Tenax” handbolistiem.

Ar “Tenax” handbolistiem kopumā šajā sezonā esam tikušies jau sešas reizes, izcīnot uzvaras tikai divās spēlēs. Vēl nesenā pagātnē ir divi zaudējumi dobelniekiem AB.LV Latvijas kausa izcīņas pusfināla sērījā, kurā piedzīvojām zaudējumus ar 33:36 un 38:40. Pēdējo reizi pār mūsu pretiniekiem uzvaru izdevās izcīnīt vien februārā vidū, kad triumfējām Latvijas čempionāta otrā apļa spēlē.

Aizvadītajos treniņos centāmies vairāk piestrādā pie aizsardzības, kas kliboja ceturtdaļfināla spēlēs ar “Latgols” komandu, kā arī AB.LV Latvijas kausa izcīņā pret jau mūsu gaidāmajiem pretiniekiem. Krietna pārdomu deva nodota arī abiem vārtsargiem, kas pēdējos mačus aizvadīja zemā līmenī.

Mūsu uzdevums viennozīmīgi ir iekļūt finālā. Maksimāli labi jānospēlē Rīgā, jo jaunajā Dobeles sporta hallē vēl neesam izcīnījuši nevienu panākumu. Finālā, kur pretī stāsies “ASK/AB.LV” un “Jūrmalas sports” pāra uzvarētāja, iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Atbildes spēli aizvadīsim otrdien 12. maijā plkst. 19:30 Dobeles sporta hallē.

1 komentārs “Cīņa par medaļām

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.