Trifanovs atgriežas izlasē

Raimonds Trifanovs

Divi mūsu komandas spēlētāji Raimonds Trifanovs (attēlā) un Kaspars Lisovskis vakar, gatavojoties 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, piedalījās pārbaudes spēlē, kurā NBS sporta zālē palīdzēja Latvijas izlasei ar 30:25 (17:13) pieveikt Beļģijas valstsvienību.

Saspēles vadītājs Kaspars Lisovskis spēli uzsāka pamatsastāvā, bet vārtus neguva, savukārt Raimonds Trifanovs pirmo reizi laukumā parādījās pirmā puslaika izskaņā, bet divus vārtus guva otrajā puslaikā. Artis Kurmēns, kurš arī ir iekļauts valstsvienības trenera Andra Gulbja kandidātu sarakstā, nespēlēja muguras savainojuma dēļ.

Trešdien 18. martā Latvijas izlase aizvadīs piekto 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli plkst. 20:00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā tiekoties ar Luksemburgas valstsvienību, kuru pirmajā spēlē pieveica ar 31:23. Abi mūsu handbolisti saglabā izredzes iziet laukumā arī trešdienas mačā.

Pārbaudes spēle.
15. marts.
Latvija – Beļģija 30:25 (17:13)

Latvija: Uščins 6/1, Jurdžs 5, Pavlovičs 4/4, Kušners un Gūtmanis 3, Blūms, M. Lībergs un Trifanovs 2, Valkovskis, Straume un Lilienfelds 1. 7 m: 6/5.

6 komentāri “Trifanovs atgriežas izlasē

  1. Tiešām laba lapa dobelei top! Raiti,būs Tev un netikai Tev, vismaz veselīga konkurence! jūrmalai arī neslikta lapa ir ko pamācīties.
    Bet tikuntā Raiti -Tu esi Handbola Majaslapu Karalis!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.