Pēdējās trīs spēles Baltijā

Kaspars Lisovskis

Nedēļas nogalē aizvadīsim pēdējās trīs Baltijas līgas spēles šajā sezonā, Ulbrokā (piektdien) un Priekulē (sestdien un svētdien) tiekoties ar Baltkrievijas spēcīgākajiem klubiem, pret kuriem pirmajā aplī piedzīvojām zaudējumus.

Piektdien plkst. 19:30 Ulbrokas vidusskolas sporta zālē tiksimies ar turnīra līderiem Minskas “Dinamo”, kuriem pirmajā aplī piekāpāmies ar 26:36. Dienu vēlāk piedalīsimies Priekules daudzfunkcionālās halles atklāšanā, plkst. 15:00 jaunajā sporta hallē tiekoties ar vājāko no Baltkrievijas vienībām Minskas “SKA” (pirmajā mačā zaudējums ar 26:35). Visbeidzot pēdējā Baltijas līgas spēlē svētdien plkst. 13:00 Priekulē (ieeja 1 Ls) tiksimies ar Baltkrievijas čempioniem HC “Brest”, kuri savā laukumā pār mums izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 41:26.

Turnīra tabulā 11 komandu konkurencē ar sešiem punktiem ieņemam desmito vietu. Izcīnot pat trīs uzvaras, uz augstāku vietu turnīra tabulā nevaram pretendēt. Turklāt pēc Dobeles “Tenax” un Kauņas “Granitas/Karys” atteikšanās no dalības līgā (finansiālu iemeslu dēļ) arī uz pēdējo vietu, kuru ieņem “Tenax” handbolisti, nevaram noslīdēt.

Rezultatīvākais pirmajos trijos mačos ar Baltkrieviju bija Vitālijs Borisenko, kurš guva 19/4 vārtus, savukārt Kaspars Lisovskis (attēlā) atzīmējās ar 14/2 gūtajiem vārtiem. Viens no mūsu uzbrukuma līderiem Artis Kurmēns savainojuma dēļ aizvadīja tikai pirmo spēli pret Brestas vienību, kurā bija precīzs sešas reizes.

4 komentāri “Pēdējās trīs spēles Baltijā

  1. Līdzjutēj, Tavs atbalsts (pēc iespējas skaļāks :) ) šajās spēlēs mums būs nepieciešams kā vēl nekad! Pretinieki būs tiešām nopietni!
    p.s. ja gadienā nav iespējas aizkļūt līdz Priekulei, tad brīvdienās noteikti aizejiet līdz ASK zālei, kur ar baltkrievu grandiem spēkiem mērosies ASK rokasbumbas meistari!
    PAR LIELU LATVIJU!!!!

  2. Dariisim ko vareesim! :)
    Ulbrokaa 100%, bet nu ar to Priekuli ir kaa ir… :(

  3. puishi, liidzi juutam un atbalstam, tomeer ne liidz Ulbrokai, ne Priekulei tikt nesanaaks…
    taapeec shovakar dodamies vismaz uz ask zaali, atbalstiit latvieshus!

    lai jums veiksmiigas visas triis dienas! ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.