Mūsējās pieveic čempiones

LSPA meitenes

Mūsu sieviešu komanda šovakar izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār pašreizējām valsts čempionēm “Ogres SC” handbolistēm, savā laukumā pieveicot pretinieces ar 26:18 (13:10) un sagādājot ogrēnietēm tikai otro zaudējumu sezonā.

Jau no pirmās minūtes sākām aktīvu spēli, rezultātu atklājot Egitai Kiršteinei. Tāpat labi darbojāmies aizsardzībā, kurā piepalīdzēja vārtsardze Kristīne Klementjeva. Uzbrukumu izspēlējām mierīgi, nepieļāvām ierastās kļūdas. Tas arī nesa augļus un pirmo puslaiku noslēdzām ar trīs vārtu pārsvaru (13:10).

Arī pēc pārtraukuma turpinājām palielināt pārsvaru, neradot lieku intrigu. Kaut gan 7 metru soda metienos nepārspējama bija “Ogres SC” vārtsardze Diāna Škļara (summā 8/3), tomēr laukuma spēlētājas Diānai meistarībā nespēja turēt līdzi un guva tikai astoņus vārtus, ļaujot mums spēli noslēgt ar astoņu vārtu pārsvaru un pirmo reizi uzvarot pašreizējās čempiones un turnīra līderes – 26:18.

Šīsdienas spēlē pēc savainojumu saārstēšanas komandā atgriezās māsas Strautas, savukārt Jeļena Suhoručenkova guva pirksta savainojumu un turpmākajās spēlēs komandai palīdzēt nevarēs. Rezultatīvākā mūsu komandā šodien bija Jūlija Stanovova, kura guva 9/2 vārtus, savukārt pretiniecēm sešus vārtus guva Agne Skābarde.

Abām komandām tagad ir vienāds punktu skaits 20, tomēr labāka vārtu attiecība un spēle rezervē ir ogrēnietēm, tāpēc viņas ieņem pirmo vietu, bet mēs esam ir otrās. Nākošo spēli aizvadīsim 15. martā plkst. 14:40, kad izbraukumā tiksimies ar “Ludza GE Money Bank” handbolistēm.

Latvijas čempionāts.
5. marts.
LSPA – Ogres SC 26:18 (13:10)

LSPA: J.Stanovova 9/2, L.Eihvalde 6/1, D.Guseva 4, A.Nardiševa 3, E.Kiršteine 2, A.Strauta 1. 7m: 8/3, 3 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
Ogres SC: A.Skabārde 6, J.Bicka 5/2, I.Veže 3, I.Briede 2, N.Jeltiševa, D.Sergejeva 1.
7m: 4/2, 2 brīdinājumi, 14 soda minūtes.
Tiesneši: E.Žabko/ Vad.Jaškins

4 komentāri “Mūsējās pieveic čempiones

  1. mees zaudeejaam, bet nekas, visiem buus interesantaak speeleet :):):)
    viss veel ir priekshaa :)
    Lspa meitenes malaces! joti forshi nociiniijaas :) paldies par speeli!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.