Kausa izcīņā pret Jūrmalu

Minūtes pārtraukumā

AB.LV Latvijas kausa izcīņas trešajā posmā tiksimies ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, kas valsts meistarsacīkstēs šobrīd ieņem ceturto vietu.

Otrajā posmā “Jūrmalas sports” handbolisti divu spēļu summā ar 55:54 pieveica SK “Latgols” komandu, bet nedēļas nogalē valsts čempionātā guva vēsturisku uzvaru pār Dobeles “Tenax” vienību – 31:29. Līdz ar to no visiem iespējamiem pretiniekiem mēs spēlēsim ar vienu no neērtākajiem (otrs variants varēja būt Dobeles “Tenax”), tomēr tieši šis duelis varētu būt skatītājiem visinteresantākais un neprognozējamākais.

Citos pāros “Ogres SC” (otrajā posmā ar 63:39 sagrauta “RTU-J”) vienība tiksies ar “RVR-Vangaži” handbolistiem, savukārt Latvijas vicečempioni un pērnā gada kausa izcīņas finālisti Dobeles “Tenax” cīnīsies ar “RTU”, kas otrajā posmā divu spēļu summā ar 67:48 pieveica HK “Vaiņode”.

Spēļu laiku būs zināmi vēlāk. Pusfinālā, kurā vietu garantējusi pagājušā gada turnīra uzvarētāja “ASK/AB.LV”, iekļūs komandas, kas uzvarēs divu maču summā.

Arī pērn dalību AB.LV Latvijas kausa izcīņā uzsākām no trešās kārtas un piedzīvojām minimālu zaudējumu divu spēļu summā Dobeles “Tenax” handbolistiem – 55:56.

3 komentāri “Kausa izcīņā pret Jūrmalu

  1. Raksts par izlozes rezultātiem mūsu mājaslapā parādījies atrāk nekā federāļu mājaslapā :)
    Paldies Raitim ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.