Kuri paliks pēdējie?

Vitālijs Borisenko

Nedēļas nogalē Ulbrokas vidusskolas sporta zālē aizvadīsim divas spēles Baltijas līgā, otro reizi turnīrā tiekoties ar Latvijas vicečempioniem Dobeles “Tenax” un Lietuvas čempioniem Kauņas “Granitas/Karys” handbolistiem.

Piektdien 6. februārī plkst. 19:30 Ulbrokā spēlēsim ar Dobeles komandu, bet dienu vēlāk turpat plkst. 15:00 tiksimies ar Kauņas vienību.

Ar dobelniekiem šosezon esam spēlējuši divas reizes izbraukumā, abos mačos piedzīvojot zaudējumus. Vispirms Latvijas čempionātā cietām sagrāvi ar 27:38, bet pēc tam ar Baltijas līgas ietvaros bijām spiesti atzīt pretinieku pārākumu – 29:33. Ar Lietuvas čempionāta līderiem “Granitas/Karys” pēdējo reizi spēlējām decembra sākumā, Kauņas sporta zālē piekāpjoties ar 36:40.

Jau otro nedēļu pilnvērtīgi treniņā iegūtā savainojuma dēļ nevar trenēties Andris Melnalksnis, savukārt nupat sastāvā atgriezies Artūrs Kangizers.

Svarīgu spēli Latvijas čempionātā aizvadīs arī mūsu sieviešu komanda. Vispirms dāmas 7. februārī plkst. 12:30 Salaspilī spēlēs ar vietējo komandu, bet dienu vēlāk plkst. 13:00 meitenes gaida sīva spēle Ogrē ar pašreizējām turnīra līderēm.

16 komentāri “Kuri paliks pēdējie?

  1. Rīt varēsi pakomentēt ap 21.00! Bet šodien cien. tenax ej pastrādā zālē!!!!!!

  2. Normi, peec kaujas jau visi buus gudri, bet varbuut kaads ir gudrs arii pirms kaujas ..:) sezonas saakumaa juus bijaad gudri arii pirms kaujas:
    “Visu cieņu dobelniekiem, bet 7dien divi punkti, manuprāt, atceļos uz Rīgu!”
    “uz Dobeli pēc uzvaras” utt.
    Taa juus teicaat pirms pirmaas speeles
    :)

  3. Vislielākā uzvara ir uzvra pār sevi, kas uzvarēs sevi tas uzvarēs piektdien!t
    Brivību Arvīdam!

  4. varu pateikt par savu komandu, ka mēs cīnīsimies tikai par uzvaru! Un mūsu kļūdas tika analizētas un novērstas!!! Pārsteigumi cien. tenax priekš Jums ir sagatavoti! tiksimies rīt laukumā!!!!!!!!!!!

  5. mums vieniigais paarsteigums ir taads, ka nebūs Sandris un ar to viss arii ir izteikts, bet nu ciiniisimies, ciiniisimies….. :( … :)

  6. Arvīd, atbrauc šodien uz Ulbrokas vidusskolas zāli, varēsi ar ‘gudriņajiem’, tā teikt, aci pret aci parunāt…

  7. Nu nezinu gan,kautgan man vienmēr ir paticis skatīties uz tiem foršajiem tiesnešiem,kas šodien tiesās-tiesneši izgudrotāji,sapņotāji,bremzītes,sārtvaidzīši utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.