99 vārtu rekordspēle

LSPA

Šovakar Latvijas virslīgas čempionāta kārtējā spēlē uzstādījām turnīra rekordu, kopsummā vienā mačā gūstot 99 vārtus un ar rezultātu 55:44 (22:18) pieveicot līgas vājāko komandu “Stopiņu NHK”. Rezultatīvākais, gūstot 17/2 (!) vārtus, mūsu komandā bija Lauris Rūtiņš, kuram tas bija personīgais rekords.

Līdz simtajiem vārtiem pietrūka ļoti maz, jo “LSPA” handbolisti pēdējās divās mača minūtē nerealizēja vairākus brīvus metienus, taču tik un tā 99 vārti ir Latvijas čempionāta rekords gūto vārtu ziņā.

Pirms spēles mūsu komandas galvenais treneris Andris Molotanovs deva uzdevumu pretinieku vārtsargu pārspēt 51 reizi. Pirmajā puslaikā neiemetām vairākus brīvus metienus, taču jau pēc pārtraukuma aktīvi darbojāmies aizsardzībā, liekot pretiniekiem daudz kļūdīties un vārtus gūstot ar ātrajiem uzbrukumiem. Tāpat pārāk netika mēģināts aizkavēt pretinieku spēlētājus, tomēr tiesneši neskopojās, droši sodot spēlētājus un kopumā piešķirot divu minūšu noraidījumus 15 reizes un divas reizes parādot sarkano kartīti (Kurmēns (3×2 min.) un Panovs).

Vēl rezultatīvāko spēli šosezon mūsu komandā aizvadīja Normunds Blome, kurš bija precīzs 11/3 reizes, savukārt pretiniekiem astoņus vārtus guva Ivars Čerņavskis.

Nākošo spēli aizvadīsim jau piektdien 6. februārī, kad Baltijas līgas ietvaros Ulbrokā plkst. 19:30 tiksimies ar Lativjas vicečempioniem Dobeles “Tenax”.

Latvijas virslīgas čempionāts.
1. februāris.
LSPA – Stopiņu NHK 55:44 (22:18)

LSPA: Rūtiņš 17/2, Blome 11/3, V. Borisenko 8, Lejnieks 7, Lisovskis 5, Kurmēns 4, Trifanovs 3. 7 m: 7/5, 20 soda minūtes, 1 sarkanā kartīte (Kurmēns 3×2 min.).
Stopiņu NHK: I. Čerņavskis 8, Šakola 7, Orniņš 6, Lazda 6/3, Čikuts un Čerņevskis 5, Koponāns 3, R. Pētersons 2, Kodaļevs un Panovs 1. 7 m: 3/3, 4 brīdinājumi, 12 soda minūtes, 1 sarkanā kartīte (Panovs).
Tiesneši: E. Žabko/V. Jaškins.

16 komentāri “99 vārtu rekordspēle

  1. sākumā nemaz nevarēja domāt ka tik daudz sametīsiet, jo ulbrokas vārtsargs normāli pavilka.. bet pēc tam jau aizgāja. Pēdējās minūtes aizsrdzība gandrīz vispar nebija.. ka tik iemest.. :D :D Bija laba spēle.. bija ko skatīties..

  2. Domāju,ka vairums vārtu Laura rēķinā bija piespēles,kuras viņš deva savējiem,bet netīšām trāpīja vārtos:)

  3. B…. Arviid kur tu esiiiii:)??????????publika pieprasa tevi……shita tachu nevar dariit….. stabs stabs stabs stabs maja maja maja maja maja koks koks koks koks ………:))))

  4. Paklau veči, bet nu taisīt rezultivitāti un status uz šādu spēli. Comoon. Nezinu ko gribat panākt, bet ja gūtu 55 vārtus un ielaistu 25 pret pastarīti, ok, bet 55 un 44, īsti nesaprotu uzdevumu. Studenti, just for fun :) Protams Molatančiks uzvalkā tagad izdomā svarīgus uzdevumus, but what the meaning?

  5. to JustSpeed tev to nekad nesaprast taka sedi un seko lidzi…..katraa gadiju tas nebija versts uz pasauli kas saucas Latvijas Handbola Liga vai ka savadak….kur desmit gadu jau neviens nekadu parsteigumu negaida….nu vismaz piecus….Cermas ka Krize sakartos visu pa plauktiem,kaut gan ko vina sakartot tapat handbolam nekada budzheta nau un nau kas piesaista kadu naudinju ..
    Un akmentinsh federacijas darzina…Bijam pie vienas no vadošam bankam,runat par handbolu un vini mums atbildeju Sekojoshu teksta…
    Tad kad jusu Federacija saks stradat aktivi ar Medijiem mes par to padomasim…..Protams Klubam ari tas jadara bet nu cik tad tam klubam ir speles sezonaa…

  6. Vajag vispirms tiešām labu menedžeri federācijā, un tikai tad var domāt par kādu cienījamu līdzekļu piesaistīšanu komandām.

    Cik amn zināms, federācija to saprot, bet lietas labad neko netaisās darīt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.