Dobelē zaudējums

Tenax - LSPA

Otro reizi sezonā šoreiz Baltijas līgas ietvaros izbraukumā ar 29:33 (13:15) atzinām Latvijas vicečempionu Dobeles “Tenax” pārākumu. Labu spēli mūsu komandā aizvadīja Vitālijs Borisenko, kurš guva 11/3 vārtus.

Mājinieki jau ar pirmajām minūtēm izvirzījās vadībā, neatdodot to līdz pat mača beigām. Desmitajā minūtē, pārsitot uzaci, no ierindas tika izsists viens no mūsu aizsardzības balstiem Artis Kurmēns, kā rezultātā nācās pārkārtot visu spēli. Tādēļ pirmo maču mūsu komandā šajā sezonā aizvadīja Agnis Uzulnieks.

Kā vienmēr, labi dobelnieku vārtos darbojās Dainis Putra, neļaujot bieži rīdziniekiem gūt vārtus no tuvās distances. Demonstrējām labāku sniegumu nekā iepriekšējā mačā, taču tik un tā līdz teicamam sniegumam vēl tāls ceļš ejams.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Aleksandrs Krastiņš, kurš guva sešus vārtus, savukārt piecas reizse precīzs bija Andis Ērmanis. Bez Borisenko piecus vārtus guva Kaspars Lisovskis, bet pa četriem Lauris Rūtiņš un Raimonds Trifanovs.

Nākošo spēli aizvadīsim jau svētdien, kad izbraukumā plkst. 16:00 tiksimies ar Lietuvas čempioniem Kauņas “Granitas/Karys”. Pārējo kalendāru meklējiet šeit.

Baltijas līga.
5. decembris.
Dobeles Tenax – LSPA 33:29 (15:13)

Tenax: Krastiņš 6, Ērmanis 5
LSPA: V. Borisenko 11/3, Lisovskis 5, Rūtiņš un Trifanovs 4, Lejnieks un Blome 2, Kurmēns 1.

6 komentāri “Dobelē zaudējums

  1. Tagad būs divas spēles Rīgā!!!!! Поживём, увидим!!! Kā saka Lācis par to bumbu… Bet izkatās ka pēc šodienas spēles Dobeles komandai jāsāk uztraukties! Protams tas ir mans subjektīvais viedoklis

  2. pasties statistiku NOrmis!!!
    Tad kad vinesiet tad varesi lielities!! augstak par dirsu neuzleksi!!

  3. ehhh viss buss kartiba…
    viss bija kartiba taa tik turpinat sezona gara, bumba ir aplja…

    istas speles sakies tikai sezonas beigas..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.