Baltijas līgas maratons

Piektdien plkst. 19:00 ar spēli Dobelē pret vietējiem “Tenax” handbolistiem uzsāksim septiņu spēļu Baltijas līgas maratonu, kas noslēgsies neilgi pirms Ziemassvētkiem ar tūri Baltkrievijā. Turnīra tabulā šobrīd ieņemam septīto vietu.

Ar dobelniekiem izbraukumā jau reizi tikāmies jau Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros, demonstrējot bālu sniegumu un piedzīvojot pamatīgu fiasko – 27:38. Šoreiz spēle varētu izvērsties vēl grūtāka, jo nāksies iztikt bez labās ārējās pozīcijas spēlētāja Elvija Borodovska, kas vakar debitēja Zviedrijas spēcīgākajā līgā. Tiesa, toreiz Elvijs no spēles neguva nevienus vārtus.

Pēc tam jau svētdien Kauņā tiksimies ar EHF Čempionu līgas grupu turnīra, kur gan piedzīvoja sešus zaudējumus, dalībnieci un Lietuvas čempioniem “Granitas/Karys”, kas vietējā čempionātā pēc aizvadītajām deviņām spēlēm ieņem otro vietu. Baltijas līgas turnīra tabulā vienīgā Lietuvas komanda gan tikai ieņem astoto vietu.

Nākošajās divās nedēļās aizvadīsim vēl divas spēles, tiekoties ar Latvijas čempioniem “ASK/AB.LV” un Igaunijas čempioniem “Polva Serviti”, bet tūri noslēgsim ar trīs mačiem Baltkrievievijā, kur uzturēsimies no 19. – 21. decembrim.

Pilnu Baltijas līgas kalendāru meklējiet šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.