Zaudēts punkts Ogrē

Foto: Ritvars Raits

Šodien, otro reizi divu sezonu laikā, Latvijas virslīgas čempionātā handbolā izbraukumā atkal cīnījāmies neizšķirti ar “Ogres SC” handbolistiem – 32:32 (14:18). Rezultatīvākais mūsu komandā bija Kaspars Lisovskis, kurš guva astoņus vārtus.

Uz Ogri devāmies tikai desmit cilvēku sastāvā. Iztrūka Lauris Rūtiņš, Intars Veļikanovs un Artūrs Kangizers, kā arī uz Zviedriju aizbraukušais Elvijs Borodovskis. Turklāt Artis Kurmēns spēlē iesaistījās tikai otrajā puslaikā. Mūsu vienībā meistarīgu handbolistu netrūkst, taču sliktās spēles pamatā bija sliktā noskaņošanās mačam. Tādas pašas problēmas bija arī iepriekšējā spēlē pret Jūrmalas handbolistiem, taču izlieto ūdeni spējām laicīgi sasmelt.

Jāatgādina, ka līdzīgs liktenis komandu piemeklēja arī pirms gada, kad novembrī Rīgā ar ogrēniešiem arī cīnījāmies neizšķirti 39:39.

Mača sākumā izvirzījāmies vadībā ar 3:1, tomēr mājinieki pateicoties Arvja Laganovska gūtajiem vārtiem spēli ātri līdzsvaroja. Puslaika vidū ieguvām trīs vārtu pārsvaru 10:7.  Līdz pārtraukumam beigām ogrēnieši rezultāta starpību ne tikai izlīdzināja, bet pat ieguva četru vārtu pārsvaru.

Otrajā puslaikā sakārtojām spēli aizsardzībā, kas bija galvenais klupšanas akmens pirmajā puslaikā un pēc nospēlētājām 12 minūtēm pēc Arta Kurmēna metiena izlīdzinājām rezultātu 22:22. Vēl pēc piecām minūtēm, izmantojot skaitlisko vairākumu, pat izvirzījāmies vadībā – 24:23. Septiņas minūtes pirms spēles beigām, kad mājinieki pieprasīja minūtes pārtraukumu, panācām arī +3 (30:27). Tomēr mača izskaņā nospēlējām neprecīzi, ļaujot mājiniekiem, galvenokārt ar Arvja Laganovska pūlēm,  rezultātu izlīdzināt – 32:32. Pēdējā minūtē izraut uzvaru bija iespēja abām komandām, tomēr tās palika neizmantotas.

Bez Kaspara pa septiņiem vārtiem guva Vitālijs Borisenko un Mārtiņš Kazinieks. Pretinieku rindā mums pilnus vārtus sameta Arvis Laganovskis, kurš bija precīzs 13/1 reizi.

Nākošo Latvijas čempionāta spēli aizvadīsim nākosgad. Decembrī mūs gaida septiņi Baltijas līgas mači, par kuru norsies laikiem ziņosim vēlāk.

Latvijas virslīgas čempionāts.
23. novembris.
Ogres SC – LSPA 32:32 (18:14)

Ogres SC: Arv. Laganovskis 13/1, Pozņaks 6 un Avotiņš, Mancurovs un Art. Laganovskis 3, Želna 1. 7 m: 2/1, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes, 1 sarkanā kartīte (Arv. Laganovskis 3×2 min.).
LSPA: Lisovskis 8, V. Borisenko 7, Kazinieks 7/3, Lejnieks un Trifanovs 3, Kurmēns un Blome 2. 1 brīdinājums, 2 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis.

!!Fotogalerija!!

18 komentāri “Zaudēts punkts Ogrē

  1. es saprotu, ka Dobeles fani katru dienu apmeklē mūsu mājas lapu (varu derēt, ka biežāk nekā savējo), cerot sagaidīt jaunu rakstu un uzrakstīt kaut ko riebīgu.

    pacietību draugi, tāpat viss izšķirsies laukumā neatkarīgi no tekstiem.

    un nerakstīšu es, ka mēs dodamies Dobelei atdod divus punktus. neviens tā nedomā un arī jūs necerat, ka kāds punktus atdos bez cīņas.

  2. Tas jau ir labi , kad muuseejaa lapa buus pilniibaa gatava tad 100 % esmu paarliecinaats ka juus ar taa pat rakstiisiet !!!!
    Konkurence veicina izaudsmi :):):)
    Nu bet protams , bez ciinas nav rezultaatu !!!!

  3. man izskatās jau, ka ir pabeigta. trūkst informācija un regulāra tās atjaunošana.

    redz, ask lapā mēs tā nerakstām ;)

  4. BĀC, TIKKO UZZINĀJU , KA DOBELEI IR MAJASLAPA-ŅEMOT VĒRĀ, KA ŠEIT CIK ES SAPOROTU MĒDZ APGROZĪTIES ARĪ DOBELES KLUBA FANI-NO SIRDS VIŅUS APSVEICU UN TIEKAMIES ARĪ DOBELES FORUMĀ!

  5. Atkaartoju veelreiz – maajas lapa tiek paartaisiita , shi tikai ir demo versija !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.