Iegāž neprecizitāte

Artis Kurmēns

Šovakar piedzīvojām trešo zaudējumu Baltijas līgā, Ulbrokas vidusskolas sporta zālē piekāpjoties Igaunijas čempioniem “Polva Serviti” ar 26:33 (11:18). Rezultatīvākie spēlētāji mūsu komandā bija Artis Kurmēns (attēlā) un Raimonds Trifanovs, kuri divatā guva 18 vārtus.

Jau ar mača pirmajām minūtēm igauņi uzņēma ātru tempu, piektajā minūtē panākot 5:1. Mūsu treneris Jānis Žīdens bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu. Spēle nedaudz izlīdzinājās, un 13. minūtē pēc Arta Kurmēna un Raimonda Trifanova aktivitātēm uzbrukumā spējām samazināt rezultāta starpību līdz diviem vārtiem (7:9). Turpinājums no mūsu puses tālāk diemžēl nesekoja.

Kaimiņi palielināja apgriezienus uzbrukumā, bet aizsardzībā no spēles pilnībā izslēdza mūsu saspēles vadītāju Kasparu Lisovski. Lieliski “Polva Serviti” vārtos darbojās arī viņu vārtsargs Varusks, kurš atvairīja mūsu parastos un vienkāršo metienus. Nākošajās 12 minūtēs guvām tikai vienus vārtus, palielinot savus mīnusus līdz deviņiem vārtiem (8:17). Pirms pārtraukuma jau abi pieminētie varoņi divatā guva trīs vārtus, līdz ar puslaika beigu signāla panākot -7 (11:18).

Otrajā puslaikā spēles gaita daudz nemainījās. Pietuvoties rezultāta starpībā izdevās vien desmit minūtes pirms beigām, kad pēc trīs Vitālija Borisenko precīziem raidījumiem panācām cerīgos -4 (23:27), taču nepratām izmantotu divu minūšu noraidījumu pretinieku nometnē, atlaižot igauņus atkal septiņus vārtu attālumā. Pēdējos divus vārtus viesi guva pēdējā minūtē – 26:33.

Kamēr nesāksim prasmīgi izpildīt savus metienus un nemetīsim iekšā, tikmēr uzvarēt būs grūti. Šodien vārtus guva tikai seši spēlētāji. Rezultatīvākie bija Artis Kurmēns, kurš guva desmit vārtus, bet astoņas reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Raimonds Trifanovs. Četrreiz precīzs bija Vitālijs Borisenko.

Nākošo spēli Baltijas līgā aizvadīsim pēc nedēļas 16. decembrī plkst. 20:00 NBS sporta zālē, kad tiksimies ar Latvijas čempioniem “ASK/AB.LV”.

Baltijas līga.
9. decembris.
LSPA – Polva Serviti (Igaunija)
26:33 (11:18)
LSPA: Kurmēns 10, Trifanovs 8, V. Borisenko 4, Blome 2, Rūtiņš un Lejnieks 1. 7 m: 0/0, 2 brīdinājumi, 0 soda minūtes.
Polva Serviti: Karuse 10/3, Paumets 8, Butenko 7, Sabašs, Sillaste, Volts un Soks 2. 7 m: 3/3, 2 brīdinājumi, 4 soda minūtes.
Tiesneši: R. Līcis/Z. Stoļarovs.

12 komentāri “Iegāž neprecizitāte

  1. Tas cenzēts kvadrātiekavās man patīk :D
    Bet paši jau vien esam vainīgi.. :( neviens cits mūsu vietā iekšā nemetīs…
    Un Raiti… pirms liec iekšā rakstus, pārbaudi kļūdas… ;)

  2. Zinot, kā jūs spēlējat, vakar likās, ka tie neesat jūs, bet jūsu dubultnieki…:(
    Bet tagad jāaizmirst zaudējums un jākoncentrējas nākošajai spēlei pret ASK! Jūs viņus varat vinnēt, to jau esat vienreiz pierādījuši!! :) Ta ka saņemās!! :))

  3. 11 no šīs sezonas spēlēm esam ielaiduši 30 un vairāk golus! TIKAI 3 no šim 11 spēlēm esam uzvarējuši!!! Ja nespēsim noturēt pretiniekus zem 28 golu robežas, tad uz uzvarām nopietnās spēlēs cerēt būs ļooooooti grūti!
    Ir uzdevums! Turklāt, nemaz tik neizpildāms tas nav!

  4. Diemžēl, kukuu mums labāka iemesto-ielaisto vārtu attiecība… iespējams tas ir tāpēc, ka vēl neesam spēlējuši ar Baltkrievijas komandām… bet tomēr…

  5. Ha haa haa. Sapņojiet tik, ka šajā brīdī un šajā situācijā LSPA varēs uzvarēt ASK. forshaa, esi reāla :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.