Pirmo apli noslēdzam ar uzvaru

LSPA

Svētdien mūsu sieviešu komanda aizvadīja pēdējo spēli Latvijas čempionātā pirmajā aplī, viesojoties Ludzas jaunajā sporta kompleksā un ar rezultātu 31:29 (19:16) pieveicot “Ludzas GE Money Bank” handbolistes. Tā bija piektā uzvara sešos mačos, kas turnīra tabulā dāmām saglabā otro vietu, piekāpjoties vien pagājušās sezonas čempionēm, “Ogres SC” spēlētājām.

Spēles rezultātu otrajā minūtē atklāja Egita Kiršteine, izvirzot mūsu komandu vadībā. Mača turpmākajā gaitā „lēkājam kā zaķi” – no +4 uz -1, tomēr noslēdzoties pirmajām puslaikam pēc diviem Līgas Eihvaldes precīzajiem metieniem bijām trīs vārtus priekšā (19:16).

Otrajā puslaikā spēles sižets īpaši nemainījās. Rezultāta starpība turpināja lēkāt abu komandu virzienā. Astoņas minūtes pirms mača beigām, esot zaudētāju lomā, dažās minūtēs ar Darjas Gusevas un Jeļenas Suhoručenkovas precīzajiem metieniem izrāvām pelnītu uzvaru – 31:29

Rezultatīvākā mūsu komandā ar astoņiem iemestiem goliem bija Darja Guseva, bet septiņus vārtus guva Līga Eihvalde, savukārt mājiniecēm Elena Fjodorova guva 9/7 vārtus un Vilma Matisāne – septiņus.

Nākošo spēli Latvijas čempionātā aizvadīsim tikai jaunajā 2009. gadā.

Latvijas virslīgas čempionāts sievietēm
16. novembris
Ludzas GE Money Bank – LSPA 29:31 (16:19)

Ludzas GE Money Bank: E.Fjodorova 9/7, V.Matisāne 7, N.Kalašnikova 5, I.Šļubčenko, L.Dukaļska 2, A.Trukšāne, A.Puncule, E.Maļavkina un A.Makarova 1
7m: 11/7, 2 brīdinājumi, 2 soda minūtes.
LPSA: D.Guseva 8, L.Eihvalde 7, J.Suhoročenkova 6/3, J.Stanovova 4, E.Kiršteine3, J.Strauta 2 un A.Nardiševa 1
7m: 4/3, 3 brīdinājumi, 2 soda minūtes.
Tiesneši: M.Šakola/A.Koponāns

1 komentārs “Pirmo apli noslēdzam ar uzvaru

  1. Pēc raksta var noprast, ka rezultāts ‘lēkājis’ ne pa jokam! :) Galvenais, ka divi punkti tabulā un gads noslēgts uz pozitīvas nots!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.