Borodovskis uz Zviedriju?

Elvijs Borodovskis

Viens no mūsu vīriešu komandas pamatsastāva handbolistiem Elvijs Borodovskis, kurš spēlē labā ārējā spēlētāja pozīcijā, šobrīd atrodas Zviedrijā, kur atrādās valsts spēcīgākās līgas klubam “IFK Trelleborg”.

Skandināvu komanda pēc aizvadītajām desmit spēlēm Zviedrijas elites līgā ar vienu izcīnīto uzvaru 14 komandu konkurencē ieņem pēdējo vietu. Vienībā pārsvarā spēlē 18 – 21 gadus veci handbolisti, kuriem piebalso arī gados vecāki meistari. Labu spēlētāju klubam it kā netrūkst, tomēr vienības vadība nav apmierināta ar labajā ārējā pusē spēlējošo handbolistu darbību. Piesaistot 21 gadus veco Elviju, zviedri mēģinās izlīst no zaudētāju “bedres”.

“Mūsu komandai ir nepieciešams spēlētājs, kurš nekautrētos mest pa vārtiem. Elvijs Borodovskis lielā mērā atbilst šim aprakstam,” zviedru interneta portālam “Trellborgs Allehanda” pastāstīja kluba galvenā trenera asistents Dragans Brļevičs. “Pēc garā ceļa Elvijs bija nedaudz noguris, tomēr treniņā viņš bija lielisks. Puisim ir potenciāls.

Ja latvietis pievienosies mūsu komandai, tad vienības spēle uzlabosies par 10 līdz 15 procentiem. Bez laba kreiļa labajā ārējā spēlētāja pozīcijā pretiniekiem mūsu spēli ir diezgan viegli atšifrēt.”

Aizvadītajās astoņās Latvijas čempionāta spēlēs mūsu komandas labā Elvijs Borodovskis guvis 35/7 vārtus. Savā handbolista karjerā 21 gadus vecais handbolists spēlējis Latvijas jauniešu un junioru izlasē, kā arī aizvadījis dažas spēles valstsvienības sastāvā. Iepriekšējās divas sezonas Borodovskis aizvadīja “ASK/AB.LV” komandā, divreiz kļūstot par Latvijas čempionu un AB.LV Latvijas kausa izcīņas uzvarētāju, kā arī triumfējot Baltijas līgā.

5 komentāri “Borodovskis uz Zviedriju?

  1. Raiti, šo Tu ārā nedzēs, jo noderēs ja LSPA iekļūs izslēgšanas spēlēs… “Bez laba kreiļa labajā ārējā spēlētāja pozīcijā pretiniekiem mūsu spēli ir diezgan viegli atšifrēt”… :(
    Veiksmi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.