Jāatkārto izdarītais

LSPA apbalvo

Šodien plkst. 19:45 NBS sporta zālē Latvijas virslīgas čempionāta ievaros būs jāmēģina atkārtot pirms nedēļas paveiktais – vēlreiz jāuzvar ilggadējie Latvijas čempioni, ASK/AB.LV handbolistus.

Svētdien armijnieki pieveica Latvijas vicečempionus Dobeles Tenax handbolistus. Mačā piedalījās Jānis Gremzde, kurš Andra Gulbja trenētajai komandai pietrūka pirms nedēļas – metējs no āra. Visdrīzāk joprojām ASK/AB.LV rindās laukumā neizies Aivis Jurdžs.

Mūsu komandā ierindā būs visi spēlētāji. Darbojoties aizsardzībā un uzbrukumā tikpat veiksmīgi, kā iepriekš, uz pozitīvu panākumu varam cerēt arī šoreiz. Intriga būs. To apliecināja iepriekšējais mačs, un līdzjutēji, kas bija atnākuši apskatīties maču, noteikti nebija vīlušies.

Atgādinām, ka pirms nedēļas Rīgas čempionāta finālā, mēs ASK/AB.LV komandai sagādājām pirmo zaudējumu pret Latvijas klubiem pusotra gada laikā. Klubu starpsezonā pametuši vairāki vērtīgi spēlētāji, kamēr mums izdevies savu sastāvu pastiprināt.

Apskatiet video sižetu no Rīgas čempionāta fināla.

5 komentāri “Jāatkārto izdarītais

  1. ja iziesiet laukumaa ar taada pa6u garu,,kaa pagaaju6o rizi,,viss izdosies,,turaass!!!! mees par jums!!! paraadiet veel vienu labu speeli,,un nav svariigi vai juus vinneesiet!!!galvenai paraadiet uz ko juus esat speejiigi!!!

  2. Tu noteikti tad uzvarēsi,
    Ja, cietis sakāvi, tu nezaudēsi,
    Ja visam pāri celties spēsi
    Un spēku sevī saredzēsi.

  3. Es domāju, ka pēc uzvaras RČ pār ASK, šodien būs vēl vairāk skatītāju zālē nekā tajā spēlē. Un kaut kā doma nepamet, ka nospiedoši lielākā daļa no tiem būs LSPA atbalstītāji. Veči – es par Jums!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.