Pret ASK cienīgi

Kaspars Lisovskis

Šovakar piedzīvojām kārtējo zaudējumu pret “ASK-AB.LV” handbolistiem, Latvijas virslīgas čempionāta otrajā posmā piekāpjoties ar 31:42 (18:23). Salīdzinot, ar iepriekšējām trīs spēlēm (23:48, 29:40, 18:38), šoreiz tiešām parādījām labu spēli, kas patika arī mūsu trenerim Jānim Žīdenam.

Jau ar mača pirmajām minūtēm ASK handbolisti uzņēmās mača iniciatīvu, uzreiz izvirzoties vadībā. Pirmajā puslaikā, pateicoties Kaspara Lisovska rezultativitātei (7 vārti puslaikā), spējām turēt līdzi ātrajiem pretiniekiem. “ASK-AB.LV” spēlētāji viegli iespēlēja bumbas līnijā, no kurienes galvenokārt pirmajās 30 minūtēs tika gūti vārti. Mums negribot, 23. minūtē mājinieku pārsvars sasniedza jau astoņus vārtus, tomēr atlikušajās puslaika minūtēs spējām rezultāta starpību sadeldēt līdz pieciem vārtiem (18:23).

Pēc aizvadītajām desmit minūtēm otrajā puslaikā pretinieki atkal bija ieguvuši astoņu vārtu pārsvaru (31:23), tomēr līdz puslaika vidum to spējām samaiznāt līdz sešiem vārtiem (27:33). Spējām nedaudz uzlabot sniegumu aizsardzībā, tomēr savus “apgriezienus” bija zaudējis uzbrukums. Diemžēl ASK otrais sastāvs (ierastā maiņa katra puslaika vidū katrā LČ spēlē), pēdējās mača 15 minūtēs bija daudz ātrāki rezultāta starpību palielināja līdz 11 vārtiem (42:31). Artim Kurmēnam vēl pēc beigu signāla bija iespēja izpildīt 9 metru brīvmetienu, taču viņa metiens trāpīja pa vārtu pārlikni.

Rezultatīvu spēli šodien aizvadīja mūsu ārējie spēlētāji, kuri trijatā guva 26 vārtus – Lisovskis desmit, Kurmēns deviņus, bet Ivanovs septiņus.

Nākošo spēli aizvadīsim jau rīt, kad pulksten. 12:00 NBS sporta zālē uzņemsim “Jūrmalas sports” handbolistus.

Latvijas čempionāts handbolā.
5. aprīlis.
ASK-AB.LV – LSPA 42:31 (23:18)

ASK-AB.LV: Glušaks 6, Gremzde 5/1, Kušners, Pavlovičs un Vadzītis 4, Borodovskis 4/1, Lilienfelds, Straume un Trifanovs 3, BLūms, Dude un Jurdžs 2. 7 m: 3/2, 3 brīdinājumi, 2 soda minūtes.
LSPA: Lisovskis 10, Kurmēns 9, R. Ivanovs 7, Melnalksnis un Meļņiks 2, Dembovskis 1. 7 m: 0/0, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: U. Dzērve/A. Rutkovskis.

16 komentāri “Pret ASK cienīgi

  1. 31 vārtus vēl šosezon neviena Latvijas komanda nebija iemetusi Latvijas čempionātā ASK, arī Dobele ne.

  2. Raiti.
    kapēc brāļi Ences saka, ka viņi tādas muļķības tev nav teikuši ko tu esi ielicis sporta avīzē? kurš tad tur īsti ir tas idiņš Tu vai tas jūrmalas spēks (brāļi ences)?

  3. piedod, nerakstu sporta avīzei, bet žurnālam Sports. esmu informēts, kas tur nav īsti pareizi, bet ko tad viņi nav teikuši vai apstiprinājuši, un es esmu uzrakstījis?

  4. Raiti ?
    Tu tak pats zini ka Lat. handbols turās uz puņķiem un tu ņem un ieliec tādu rakstu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Vismaz varēji kaut ko pielabot uz labo pusi ko mūsu SLAVENIE brāļi ences tur ir samurgojuši !!!!!
    Lasot rakstu es tā īsti nevarēju saprast – Ko tad tie brāļi ences ir Lat. handbolā tik drausmīgi sasnieguši ka viņus ir jāintervē !!!
    Vai tad ir maz ko intervēt ???!!!!!!!???!!!!???

    Es atvainojos ir sasnieguši – Beidzot ir tikuši projām no caurstaigājamās Dobeles uz super perspektīvo Jūrmalas klubu , kurā viņi ir BOMBARDIERI :D:D:D:D:D:D:D:D un vēl pie mega trenera kurš ir aizgājis no Dobeles :D:D:D Ja mana atmiņa neviļ tad cik es atceros to pilnīgi stulbo zābaku vienkārši izmeta kā vecu suni uz ielas :D:D:D:D:D:D
    Un kā var uzrakstīt ka jaunie spēlētāji no Murjāņiem ir norakstīti jo nebūšot viņiem nekādas perspektīvas !!!! būšot tik jādeldē beņķis vai kaut kā tā !!!
    Vienvārd sakot zeme ir apaļa un gan jau pienāks brīdis kad viss pagriezīsies otrādāk !!!!!!!

  5. viss ir kārtībā. par viņiem raksta, kā Jūrmalas sports līderiem. viņiem viss vēl ir priekšā. nekas tur nav teikts par Murjāņu spēlētāju norakstīšanu.

    viss. ja ir ko teikt – uz raikons@gmail.com prieks, ka lasa un interesē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.