Čempioni un Jūrmala

Vitālijs Borisenko, Ģirts Lilienfelds, Artis Kurmēns

Nedēļas nogalē aizvadīsim divas Latvijas virslīgas čempionāta otrā posma spēles. Sestdien 5. aprīlī plkst. 18:00 NBS sporta zālē tiksimies ar ilggadējiem Latvijas čempioniem “ASK-AB.LV”, bet dienu vēlāk tajā pašā zālē plkst. 12:00 uzņemsim “Jūrmalas sports” handbolistus.


Ar čempioniem, kas ir arī šībrīža līgas līderi, šogad esam spēlējuši trīs reizes, nevienā no spēlēm nespējot izrādīt pienācīgu pretestību.  Iepriekšējo spēli ASK handbolisti aizvadīja trešdien, kad bez Ģirta Lilienfelda, Ingara Dudes, Edgara Vadzīša, Jāņa Pavloviča un Aiva Jurdža sastāvā  ar 51:22 (24:10) sagrāva SK “Latgols”.

Svētdienas pretinieki, kas turnīra tabulā ieņem piekto vietu, par pārsteigumu parūpējās pagājušajā nedēļas nogalē, kad no rokām izlaida uzvaru pār nogurušajiem “K-Rauta” (trīs spēles trīs dienās) handbolistiem un samierinājās ar neizšķirtu 26:26. Viegli ar jūrmalniekiem neklāsies arī mums.

Pēdējo otrā apļa spēli aizvadīsim ceturtdien 10. aprīlī, kad Dobelē plkst. 19:00 tiksimies ar vietējo “Tenax/Dzirnavnieks”

5 komentāri “Čempioni un Jūrmala

  1. to dobelnieks: Lai veicas majaslapas veidošanā:) jūtu, ka domēns jau noreģistrēts.

  2. :D Aigars neuztraucies mājas lapa būs :) Un es zinu tpčana kad par tādām lietām tu neko nevari just :D par domēniem un nedomēniem :D

  3. trīs spēles trīs dienās !!!!!!!!!
    Vīri ja jūs domājat nākamgad spēlēt Baltijas līgā , tad ar trīs spēlēm trīs dienās būs jārēķinās vismaz pus sezonu ja ne visu !!!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.