Pēc panākuma Dobelē

Kaspars Lisovskis

Maija pirmajā nedēļas nogalē aizvadīsim Latvijas virslīgas čempionāta pusfināla sēriju līdz divām uzvarām, tiekoties ar valsts otro spēcīgāko komandu Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks”. Otrajā pusfinālu pārī tiksies “K-Rauta” un “ASK-AB.LV” komandas.

Spēļu laikus un vietas meklējiet kalendārā. Ar Dobeles komandu šogad esam tikušies piecas reizes, divreiz svinot uzvaru. Abus panākumus izcīnījām spēlējot Rīgā, bet Dobeles sporta hallē “Tenax/Dzirnavnieks” spēlētāji palika nepārspēti. Lai iekļūtu finālā, šī tradīcija ir jālauž.

Nozīmīgu lomu dobelnieku komandā spēlē pieredzējušais handbolists Aigars Lazdiņš, kurš ar trāpīgajām piespēlēm iepriekšējos mačos izjauca mūsu modrību aizsardzībā. Pēdējā treniņā pirms izšķirošajām spēlēm, mēģināsim uzlabot spēli aizsardzībā un uzbrukumā. Tiks piestrādāts pie metienu uzlabošanas, jo pretinieku komandas vārtsargs Dainis Putra ir bijis grūts šķērslis arī iepriekšējās spēlēs.

Ja ieskatāmies pagātnē, arī pērn Latvijas čempionāta pusfinālā tikāmies ar Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks”. Sērijā līdz divām uzvarām piedzīvojām divus bezierunu zaudējumus ar 24:31 un 20:35, tomēr mazajā finālā ar 2:1 pieveicām “K-Rauta” handbolistus un ieguvām bronzas medaļas. Vai vēsture atkārtosies?

1 komentārs “Pēc panākuma Dobelē

  1. Derētu kaut ko pamainīt, salīdzinājumā ar pagājušo sezonu! :D:D:D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.