Ceturtdaļfinālā pret “Latgols”

Aizsardzībā

Nedēļas nogalē Latvijas virslīgas čempionātā sāksies izslēgšanas turnīrs. Ceturtdaļfinālā līdz divām uzvarām tiksimies ar SK “Latgols” komandu, kura, regulārajam turnīram noslēdzoties, ieņēma sesto vietu.

Pirmo spēli aizvadīsim 26. aprīlī pulksten. 14:00 Jēkabpilī, bet otro spēli dienu vēlāk NBS sporta zālē pulksten. 14:00. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tā notiks nākamās nedēļas vidū, jo maija pirmajās brīvdienās paredzētas pirmās pusfinālspēles, kur pāra uzvarētājs tiksies ar Latvijas vicečempioniem Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks”.

Līdz šim ar Latgales komandu esam spēlējuši trīs reizes, izcīnot trīs pārliecinošas uzvaras (44:28, 40:31, 43:27). Komandas kodolu veido 1990. gadā dzimušie handbolisti, savukārt vienības līderi ir Latvijas U-18 izlases spēlētāji Austris Tuminskis un Dainis Krištopāns, kuri, kopā 21 spēlē gūstot 293 vārtus, ir līgas rezultatīvākie spēlētāji.

Lai arī uz sezonas beigām mūsu spēlētājiem ir samazinājies cīņasspars, tomēr tiks darīts viss, lai izspiestu maksimāli augstus rezultātus visā čempionātā un šo sēriju noslēgtu divās spēlēs.

1 komentārs “Ceturtdaļfinālā pret “Latgols”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.