Pret Ogri un Dobeli

Aizsardzībā

Nedēļas nogalē aizvadīsim divas Latvijas čempionāta spēles. Sestdien Ogrē plkst. 12:00 tiksimies ar vietējiem “Ogres SC” handbolistiem, ar kuriem pirmajā aplī diezgan negaidīti cīnījāmies neizšķirti 39:39, bet svētdien NBS sporta zālē plkst. 11:00 spēlēsim ar Latvijas vicečempioniem Dobeles “Tenax/Dzirnavnieks”.

Pirmajā spēlē Dobelē piedzīvojām bezcerīgu zaudējumu ar 25:41. Sliktā aizsardzība, kas bija arī galvenais zaudējuma iemesls pret ogrēniešiem, tika šķērēta bez jebkādiem iebildumiem. Mačā ar dobelniekiem potītes savainojumu guva komandas vārtsargs Raitis Puriņš. Arī abās gaidāmajās spēlēs viņš visdrīzāk nespēlēs, vārtu drošību uzticot Andrim Molotanovam un Artūram Buračevskim.

Nelielu rezultativitātes lūzumu mūsu komandā piedzīvojis Rolands Ivanovs, kurš pēdējās četrās spēlēs guvis tikai 9/4 vārtus, kas salīdzinot ar pirmajā aplī gūtajiem 69/8, tāds čiks vien ir. Lielākas galvassāpes Rolandam pēdējā laikā sagādā treniņu apvienošana ar mācībām, tāpēc tiek meklēti aizstājēji uzbrukumā. Iespējams, ka tādi ir atrasti – rezultatīvi pēdējās spēlēs aizvada Kirils Meļņiks, beidzot uzspīdējis arī Artis Kurmēns.

Arī pretinieki neguļ. Lai arī “Ogres SC” komanda otrajā aplī uzvaras garšu vēl nav piedzīvojusi, tomēr uzvara divu spēļu summā AB.LV Latvijas kausa izcīņā pār “Jūrmalas sports” handbolistiem ir pietiekami liels panākums. Zaudējums pret ASK komandu “Tenax/Dzirnavnieks” vienībai ir vienīgā neveiksmīgā epizode turnīrā. Otrajā aplī pret “RTU” un “Ogres SC” komandas galvenais treneris Ivars Zariņš vairāk centies iespēlēt jaunos spēlētājus – Egilu Politeri, Andi Ērmani, Oskaru Arāju un Gintu Apali. Piektdien gan vicečempioniem paredzēt tikšanās jau pret pieminēto “ASK-AB.LV” komandu, kas noteikti centīsies turpināt uzvaru sēriju.

Lai uzvarētu abas spēles, jādemonstrē laba spēle aizsardzībā, jo, kā jau iepriekšējās spēlēs redzēts, ar uzbrukumu problēmu mums nav. Galvenas robs ir aizsardzība, kas būs jāaizlāpa spēlēs sestdien un svētdien.

4 komentāri “Pret Ogri un Dobeli

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.