Atsākas otrais aplis

Rolands Ivanovs

Ar divām spēlēm Ludzā un Bulduros sestdien atsāksies Latvijas čempionāts handbolā vīriešiem, kur pirmajā oficiālajā spēlē šogad mēs otro reizi sezonā izbraukumā plkst. 13:00 tiksimies ar vietējiem “Jūrmalas sports” handbolistiem, kas pēc pirmā apļa ar ierindojās piektajā vietā. Pirmajā mačā LSPA sporta zālē tika svinēta uzvara ar 33:28.

Sagatavošanās posmā aizvadījām vienu pārbaudes spēli, ar 53:35 (31:19) sagraujot vienu no labākajām pirmās līgas komandām “Stopiņu NHK”. Lai arī tika izcīnīta pārliecinoša uzvara, tomēr parādītais sniegums nepārliecināja, ka turnīra tabulā varam pakāpties vismaz par vienu vietu augstāk.

Jau šajā mačā LSPA sastāvā atgriešanos piedzīvos komandas vārtsargs Andris Molotanovs, kurš sezonas pirmajā pusē bija devies sporta atvaļinājumā. Šajā laikā Andris pildīja trenera pienākumus “Ogres SC” sieviešu komandā, ar kuru Latvijas čempionātā pēc nospēlētājiem diviem apļiem, ieņem pirmo vietu.

Jūrmalas handbolisti janvārī jau aizvadīja divas Latvijas AB.LV kausa izcīņas otrā posma spēles, kur divu maču summā piedzīvoja diezgan negaidītu zaudējumu “Ogres SC” komandai ar 54:61 un tālākai cīņā nekvalificējoties.

Februārī aizvadīsim septiņas spēles, bet čempionāta otrais aplis noslēgsies marta vidū. Tālāk cīņu par medaļām turpinās sešas labākās komandas. Otro maču aizvadīsim jau svētdien, kad plkst. 12:50 NBS sporta zālē tiksimies ar “RTU” handbolistiem.

2 komentāri “Atsākas otrais aplis

  1. Galvenais atrast savu speeli, lai pashiem buutu prieks un gandarijums speleet un tad jau rezultataats neizpaliks!I belive in Team! Go-go-go-LSPA!!!!!!!!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.