Gadu noslēgsim Somijā

Jau rītdien aizvadīsim pēdējo 2011. gada spēli, Baltijas līgas atbildes spēlē izbraukumā plkst. 13:00 tiekoties ar Somijas “Riihiamen Cocks”.

Pirmajā savstarpējā spēlē septembra sākumā ar Somijas klubu piedzīvojām zaudējumu ar 19:29 (11:14). Salīdzinot ar iepriekšējo maču, šoreiz mūsējiem savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt Artis Kurmēns un Andis Ērmanis, taču mūsu sastāvu pastiprinās Rolands Ivanovs un Ēriks Drobots. Ģimenes apstākļu dēļ uz Somiju nedosies arī Normunds Blome.

“Riihimaen Cocks” menedžeris Jari Vitta atzīst, ka viņa komanda ir lieliskā formā un šajā nedēļas nogalē grib izcīnīt divas uzvaras, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu “FINAL 4”. Aizvadītajās sešās turnīra spēlēs somi ir izcīnījuši trīs uzvaras un piedzīvojuši trīs zaudējumus, kopvērtējumā šobrīd ieņemot tikai piekto vietu.

Pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma Dobeles “Tenax” vienībai turnīra tabulā ar diviem punktiem esam noslīdējuši uz pēdējo vietu. Tikai uzvara kādā no nākošajām regulārā turnīra cīņām var ļaut cerēt izlīst no šīs bedres.

Lielu paldies par nokļūšanu Somijā sakām Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam (RD IKSD), kurš sedz mūsu vienības ceļa izdevumus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.