Dobele revanšējas (+video)

Ceturtajā savstarpējā mačā ar saviem sīvākajiem konkurentiem Dobeles “Tenax” piedzīvojām pamatīgu sakāvi, ar 28:38 (9:19) kārtējā Baltijas līgas spēlē ASK sporta zālē.
Jau spēles pirmajās minūtēs ar Gintu Grandbergu saspēles vadītāja pozīcijā un Daini Putru vārtos “Tenax” demonstrēja pārliecinošu spēli, astotajā minūtē izvirzoties vadībā ar 5:3. Tādā pašā stilā viesi turpināja arī visu atlikušo spēli – dobelnieki demonstrēja daudz labāku spēli gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, neļaujot mūsējiem rādīt savu labāko sniegumu.

Jāatzīmē, ka lūzumu spēlē “Tenax” handbolisti guva pirmā puslaika pēdējās 13 minūtēs, kad savos vārtos ielaida tikai divas bumbas, bet paši spēja palielināt rezultāta starpību jau līdz desmit vārtiem (19:9).

Pēc pārtraukuma mūsējiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz astoņiem vārtiem (39. minūtē 16:24, 55. minūtē 25:33), tomēr tuvāk tā arī neizdevās tikt. Viesi ar Grandbergu, Sproģi, Krastiņu un Politeru priekšgalā spēlēja droši uzbrukumā, izmantoja savas iespējas un izcīnīja pirmo uzvaru pār “LSPA” handbolistiem šajā sezonā – 38:28.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Edgars Vadzītis, kurš guva piecus vārtus, bet pa četriem vārtiem guva Rolands Ivanovs un Oskars Arājs. Pretiniekiem pa deviņiem vārtiem guva Egils Politers un Gints Grandbergs.

Nākošo un pēdējo maču šajā sezonā aizvadīsim jau sestdien 17. decembrī, kad izbraukumā tiksimies ar Somijas “Riihimaen Cocks”.

Baltijas līga.
13. decembris.
LSPA – Dobeles Tenax 28:38 (9:19)
LSPA: Vadzītis 5, Ivanovs 4, Arājs 4/1, Eglītis, Černousovs, Rūtiņš 3, Blome 3/1, Leitis 2, Lejnieks 1.
Tenax: Grandbergs un Politers 9, Sproģis un Krastiņš 7, Vilciņš 3, Juzups 2, Bisenieks 1.

4 komentāri “Dobele revanšējas (+video)

  1. Video redzams, ka Norca iemet vartus. Vai ari man tikai ta liekas? :)
    Starp vartu guvejiem atkal vinu neredzu… Un saskaitot kopa LSPA vartus starp guvejiem, man sanak tikai 25.. :)
    Tatad kads ir aizmirsts…

  2. pats labaakais tajaa video ir Tihanova reakcija (0:38 skatiit) tjip tiesnesis vainiigs!!aij aij..izlases vecis :D :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.