Noslēdzam gadu ar zaudējumu

Pēdējā šī gada spēlē diemžēl piedzīvojām zaudējumu, ar 25:28 (11:16) izbraukumā Baltijas handbola līgas spēlē atzīstot Somijas “Riihimaen Cocks” vienības pārākumu.

Maču veiksmīgāk iesāka mājinieki, devītajā minūtē izvirzoties vadībā jau ar 5:2. Mūsējiem pēc Laura Eglīša precīzā metiena divu minūšu laikā izdevās samazināt rezultāta starpību līdz minimumam – 4:5. Bet vēl pēc astoņām minūtēm pēc Arāja, Leiša, Rūtiņa un Eglīša gūtajiem vārtiem mūsējiem izdevās jau izvirzīties vadībā ar 8:7.

Mājinieki nepajuka, bet ātri vien rezultātu izlīdzināja (24. minūtē 10:10). Turklāt puslaika pēdējās minūtēs somi veiksmīgi izmantoja mūsu neprecizitātes uzbrukumā, dažu minūšu laikā jau iegūstot piecu vārtu pārsvaru – 16:11.

Pēc pārtraukuma turpinājās līdzīga cīņā. Veiksmīgi vārtos spēlēja Helmuts Tihanovs, tomēr mūsējiem ilgi tā arī neizdevās samazināt rezultāta starpību mazāk par trīs vārtiem. Piecas minūtes pirms beigām teicamu izdevību to izdarīt neizmantoja Oskars Arājs, neralizējot 7 metru soda metienu (22:25). Tomēr, ko nepaveica Arājs, to izdarīja Ēriks Drobots, četras minūtes pirms spēles noslēguma panākot vairs tikai -2 (24:26).

Diemžēl mača beigās noraidījumu nopelnīja Lauris Eglītis, kamēr pārējie iekrita aizsardzībā un reālas iespējas izlīdzināt rezultātu mūsējiem tā arī nebija. Līdz ar to sīvā cīņā piedzīvojām zaudējumu ar 25:28.

Rezultatīvākais mūsu komandā bija Lauris Rūtiņš, kurš guva sešus vārtus. Piecas reizes precīzs bija 17 gadus vecais Mārtiņš Leitis, bet četrus vārtus guva Lauris Eglītis.

Baltijas līga.
17. decembris.
Riihimaen Cocks – LSPA 28:25 (16:11)

LSPA: Rūtiņš 6, Leitis 5, Eglītis 4, Arājs 3, Ivanovs, Lejnieks un Drobots 2, Černouosvs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.