Atklāšanā zaudējums

LSPA Priekulē

Diemžēl Priekules daudzfunkcionālo halli pārpildītu tribīņu klātbūtnē atklājām ar zaudējumu, priekšpēdējā Baltijas līgas spēlē šajā sezonā piekāpjoties Minskas “SKA” ar 30:39 (14:17).

Spēli klātbūtnē noskatījās vairāk nekā pustūkstotis skatītāju, kas ir pēdējo gadu handbola spēļu apmeklētības rekords Latvijā. Tāpat halli atklāt bija ieradies arī Latvijas Handbola federācijas prezidents Anrijs Brencāns, kā arī Baltkrievijas vēstniecības pārstāvis. Priekules vadībā vietējiem iedzīvotājiem bija sarīkojuši lielus svētkus.

Mača sākumā vadībā mūs izvirzīja Normunds Blome (1:0). Arī turpinājumā spēlējām rezultatīvi. Puslaika vidū, precīzi spēlējot Raimondam Trifanovam, vairākumā panācām trīs vārtu pārsvaru (11:8). Otrā puslaika daļa neizvērtās tik veiksmīga. Atlikušajās minūtēs līdz pārtraukumam guvām tikai trīs vārtus, kamēr Minskas handbolisti izmantoja mūsu kļūdas, 21. minūtē izvirzoties vadībā (13:12), bet puslaiku noslēdzot ar +3 (17:14).

Pēc pārtraukuma vairs neļāvām baltkrieviem palielināt rezultāta starpību un veiksmīgi aizvadījām puslaika pirmo pusi. Tā sākumā trīs vārtus guva Lauris Rūtiņš, samazinot mīnusus (17:19). Pēc tam sekoja Vitālija Borisenko uzliesmojums, ļaujot saglabāt tādu pašu rezultāta starpību arī mača 46. minūtē (24:26). Diemžēl puslaika otrajā pusē atkal nolūzām. Četras minūtes pirms beigām vēl rezultāta starpība bija tikai seši vārti (29:35), tomēr izskaņā “SKA” spēlētāji prata panākt arī +10 (39:29). Pēdējos vārtus mūsu labā guva Guntars Lejnieks, ļaujot spēli pabeigt ar deviņu vārtu deficītu – 30:39.

Rezultatīvākie mūsu komandā bija Raimonds Trifanovs un Vitālijs Borisenko, kuri guva pa septiņiem vārtiem. Sešas reizes precīzs bija Guntars Lejnieks. Otrajā puslaikā ceļgala savainojumu atsvaidzināja Andris Melnalksnis, kurš līdz ar to rītdienas spēlē palīdzēt nevarēs. Rītdien mums palīgā steigsies abi “RVR-Vangaži” handbolisti Pēteris Trojanovskis un Artūrs Lazdiņš, pievienojoties abiem pienācējiem šīsdienas mačā Eināram Kiršteinam (S&A) un Andrim Lazdam (Stopiņu NHK).

Nākošo un pēdējo Baltijas līgas spēli šajā sezonā aizvadīsim jau rītdien, kad turpat Priekulē plkst. 13:00 spēlēsim ar Baltkrievijas čempioniem no Brestas.

Baltijas līga.
7. marts
LSPA – Minskas SKA 30:39 (14:17)

LSPA: Trifanovs un V. Borisenko 7, Lejnieks 6, Rūtiņš 5, Blome 3/2, Lisovskis 2. 7 m: 3/2, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.

10 komentāri “Atklāšanā zaudējums

  1. Paldies par skaisto spēli! Žēl, ka zaudējāt, bet tāds ir sports! ;) Lai veicas rītdienas spēlē! ;)

  2. Sveika, Jūlij! Zāle tik tiešām ir fantastiska!Un, ja pati vēlies par to pārliecināties, būsi laipni gaidīta 21.martā Priekules hallē – Sporta dienā, kā arī, aprilī notiks Priekules kausa izcīņa, futbolā un citās spēlēs!

    P.s. Visi tiek mīļi gaidīti!

  3. Sveiki visiem :)
    man viens jautājums – Kur ir tās bildītes, kuras fočēja pēc spēles pirmajā dienā ar faniem ?? :) Jūs teicāt, ka būs mājaslapā.

  4. Pirmajā dienā fani fočējās? Es arī ar Raiti gribēju ;) :D:D:D

  5. Par to fotografesanos. Jus izskatijaties tik lepni,ka neerti bija uzbasties ar fotografesanos,bet laikam esmu kludijusies! PiedodieT!!! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.