Noslēdzam ar zaudējumu

LSPA soliņš Priekulē

Baltijas līgas sezonu noslēdzām ar zaudējumu, Priekules jaunajā sporta zālē ar 23:36 (9:20) piekāpjoties Baltkrievijas čempioniem Brestas “Meshkov”. Kopvērtējumā 11 komandu konkurencē izcīnīta desmitā vieta.

Šīsdienas mačā tāpat kā iepriekšējos nepiedalījās Artis Kurmēns, kā arī vakardienas spēlē savainotais Andris Melnalksnis.

Arī uz šo spēli, kaut arī ieejas maksa bija viens lats, bija pulcējušies vairāk neka divi simti skatītāji. Priecēt līdzjutējus varējām tika mača sākumā, kad, veiksmīgi darbojoties aizsardzībai un Raitim Puriņam vārtos, devītajā minūtē izvirzījāmies vadībā ar 4:2. Rezultātu viesi, izmantojot skaitlisko mazākumu, izlīdzināja tikai puslaika vidū, kad baltkrievi realizēja 7 metru soda metienu (8:8).

Vēl 17. minūtē zaudējām tikai vienus vārtus (8:9), taču turpinājumā laukumā devās pieaicinātie handbolisti Artūrs Lazdiņš, Andris Lazda un Pēteris Trojanovskis, kuri kopā ar mūsu labākajiem spēlētājiem atlikušajā laikā guva tikai vienus vārtus – precīzs bija Trojanovskis – un atpūtā līdz ar to nācās doties ar 11 vārtu deficītu (9:20).

Otro puslaiku iesākām sekmīgi, neļaujot vairs Brestas handbolistiem pārsvaru palielināt. Lieliski vārtos spēlēja Ivars Lācis, savukārt laukuma spēlētāji Raimonds Trifanovs un Lauris Rūtiņš, sešu minūšu laikā gūstot sešus vārtus, 47. minūtē rezultāta starpību samazināja tikai līdz sešiem vārtiem (20:26), iepriecinot vietējo publiku.

Bija iespējas vēl vairāk samazināt savus mīnusus, tomēr pieļautās kļūdas atkal pārvērtās viesu ātrajos uzbrukumos, kuri, gūstos sešus bezatbildes vārtus, septiņas minūtes pirms mača beigām panāca jau +12 (32:20). Spēles beigās vārtus guva Lauris Rūtiņš, Kaspars Lisovskis un Normunds Blome, ar zaudējumu pieliekot punktu Baltijas līgas sezonai – 23:36.

Rezultatīvākais mūsu komandā atkal bija Raimonds Trifanovs, kurš guva sešus vārtus, savukārt četrreiz precīzi bija Lauris Rūtiņš un Guntars Lejnieks.

“LSPA” kolektīvas pateicas Priekules vadībai, īpaši Pēterim Tervitim, par jauku uzņemšanu pilsētā un diviem teicami noorganizētiem mačiem.

Baltijas handbola līga.
8. marts.
LSPA – Brestas Meshkov 23:36 (9:20)
LSPA: Trifanovs 6, Rūtiņš un Lejnieks 4, Blome 3/1, Trojanovskis 2, V. Borisenko, Kiršteins un Ar. Lazdiņš 1, Lisovskis 1/1. 7 m: 4/2, 2 brīdinājumi, 10 soda minūtes.

32 komentāri “Noslēdzam ar zaudējumu

  1. Pēc pārdoto biļeļu skaita var spriest, ka šo spēli vēroja vairāk par 200 skatītājiem… ;)

  2. Atklāšanā jau bja ļoti daudz cilvēku, iespējams, ka pat lielākais apmeklētības skaits Latvijā pēdējo gadu laikā :)

    Domajams, ka būs labas atsauksmes par mūsu lepnumu-halli

  3. Lai gan rezultāts ir tāds kāds ir, tomēr bijāt malači!

    Veiksmi turpmākājās spēlēs!

  4. Paldies Komandai, paldies trenerim, paldies atbalstītājiem-man prieks, ka neskatoties uz visu (t.sk.epopeju ar Fiatu) HK-LSPA ir godam izturējuši BHL. Trīs uzvaras BHL, sacensība ar Eiropas līmeņa komandām,spēle 500 līdzjūtēju priekša, iespēja būt lepnam par Latviju dziedot himmnu ir tikai dažas lietas, kas pierāda, ka TAS BIJA TO VĒRTS!
    Priekā!

  5. Treneris arī gribēt pateikties komandai, organizatoriem (Pēterim, Aigaram) un publikai par labu pasākumu Priekulē.
    Priekā!

  6. Apsveicu komandu ar Baltijas līgas noslēgšanos.
    Uzsskatu ka pirmajā sezonā nospēlējām loti cienīgi ;)
    Zēl ka nevarēju palīdzēt Jums Priekulē, kur šķiet ka Jums gāja jautri, bet nekas gan līdz Latvijas cempim un kausa spelēm būshu atpakaļ ierindā ;)

  7. Nevar nepiekrist visam iepriekš minētajam. Pat neskatoties uz sportisko rezultātu, uzskatu, ka ar šīm spēlēm Priekulē pielikām skaistu punktu šai Baltijas līgas sezonai. Lieliska halle, fantastiski līdzjutēji… super! :)

  8. Burach pirmajā puslaikā filmēja, vai būs iepējams kaut kur redzēt arī video?

  9. Neskatoties uz rezultātu spēles bija skatāmas un īpaši gribētos uzteikt vārtsargus par labu spēli… Ceram protams uz vēl kādu šāda līmeņa spēli ;)

  10. Treniņi no 9 – 15.03.09.
    Kross, svari un baseins – patstāvīgi. Uzdevums: sagatavoties 16.03.09 vieglatlētikai.

    16.03.09 – vieglatlētika, 18.30
    17.03.09 – taktika, 18.30
    18.03.09 – metieni, 19.00

    19.03.09 – sacensība pret Jūrmalu (AB kauss)

  11. Sveiks, Raiti! Vai ir iespējams redzēt bildes no 7.03.-8.03., kuras tika uzņemtas pēc spēles ar meitenēm?

  12. Ļoti jaukas bildes :)
    Izskatās laba halle un silta uzņemšana.. Prieks :))

  13. Es domāju ka Raimim nav žēl! Vienkarši Sēlis saprata tagad kuras labākas! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.