Celtnieks/LSPA (Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon)

No Baltkrievijas atgriežamies bez punktiem

No Baltijas handbola līgas tūres Baltkrievijā mūsu “Celtnieks/LSPA” atgriezās bez punktiem, Brestā un Minskā piedzīvojot zaudējumus.

Brestā mūsu handbolisti pēc nakts brauciena autobusā pret “HC Meshkov Brest” piedzīvoja sakāvi ar 24:34 (9:17). Mūsējiem septiņus vārtus guva Guntis Ciematnieks, bet sešus – Artis Kurmēns. Pirmo maču pēc pleca operācijas aizvadīja līnijas spēlētājs Einārs Kiršteins.

Svētdien Minskā pret līdervienību Minskas SKA tika piedzīvots vēl smagāks zaudējumus – 29:41 (12:19). Otrajā puslaikā “Celtnieks/LSPA” prata rezultāta starpību samazināt līdz trīs vārtiem, tomēr pieļautās kļūdas atkal ļāva mājiniekiem atrauties un izcīnīt pārliecinošu uzvaru. Mūsu komandā sešus vārtus guva Normunds Blome, bet piecus – Artūrs Lazdiņš. Šajā spēlē mūsējiem nevarēja palīdzēt Guntars Lejnieks, kurš dienu iepriekš guva muguras savainojumu.

Līdz ar to turnīra tabulā “Celtnieks/LSPA” ar izcīnītajiem četriem punktiem ir noslīdējusi uz septīto vietu. Nākamo Baltijas līgas maču aizvadīsim 7. decembrī, ASK sporta zālē plkst. 16:45 uzņemot Igaunijas čempionus “Polva Serviti”.

Baltijas līga.
9. novembris.
Meshkov Brest – Celtnieks/LSPA 34:24 (17:9)
Celtnieks/LSPA: Ciematnieks 7/1, Kurmēns 6, Reniņš (Blome) 4, Lazdiņš 3, Lielais 2/1, Art.Laganovskis un Kiršteins 1.
Minskas SKA – Celtnieks/LSPA 41:29 (19:12)
Celtnieks/LSPA: Blome 6, Lazdiņš 5, Kurmēns 4/1, Kiršteins, Čikuts un Arv.Laganovskis 3, Art.Laganovskis un Ciematnieks 2, Reniņš 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.