Einārs Kiršteins (Foto: Helmuts Tihanovs)

Baltijas līgas mači Baltkrievijā

Šajā brīvdienās “Celtnieks/LSPA” dosies uz Baltkrieviju, kur Brestā un Minskā aizvadīs kārtējās Baltijas līgas spēles.

Uz mačiem izbrauksim jau piektdienas vakarā. Sestdien plkst. 15:00 Brestā tiksimies ar “Meshkov Brest 2”, kas turnīra tabulā ieņem septīto vietu, savukārt svētdien plkst. 15:00 Minskā sacentīsimies ar līderiem Minskas SKA. Ņemot vērā tālo ceļu, handbolistus sagaida divas ļoti smagas cīņas.

Mūsu komanda ar divām uzvarām četros mačos turnīra tabulā ieņem piekto vietu. Brestas kontā ir viens panākums, bet Minskai – četri. Paredzams, ka sestdien vakarā mums būs iespēja klātienē vērot arī SEHA līgas spēli, kurā “Meshkov Brest” sacentīsies ar Horvātijas vicečempioniem “Nexe”.

“Celtnieks/LSPA” sastāvu šajos mačos papildinās Arvis Laganovskis (HK Ogre), taču uz jautājuma slimības dēļ ir Arta Laganovska dalība. Līdz ar to, iespējams, uz Baltkrieviju dosimies trīs vārtsargu – Raitis Puriņš, Artūrs Buračevskis un Lauris Ozoliņš (HK Ogre) – sastāvā. Komandai līdzi dosies arī līdz šim savainotais līnijas spēlētājs Einārs Kiršteins.

Mūsu komandas rezultatīvākais spēlētājs Baltijas līgā ar 25 gūtajiem vārtiem ir Artis Kurmēns, 18 vārtus guvis Arvis Laganovskis, bet 16 – Artis Laganovskis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.