Celtnieks triumfē Majoru pludmalē

Brīvdienās teicamu punktu sezonai pielika mūsu “Celtnieks” vīri, pēc gada pārtraukuma atkal triumfējot pludmales handbola turnīrā Jūrmalas smiltīs.

“Celtieks” sastāvā šajā turnīrā palīdzēja iepriekšējais kluba treneris Arnis Butans, bet komandas sastāvā pēc ilgāka laika atgriezās Ričards Jablonskis. Majorus smiltīs cīnījās jau ierastās kluba sejas – Artūrs Lazdiņš, Rihards Leja, Aivars Čikuts, Dmitrijs Petuhovs, Raitis Puriņš un Artūrs Buračevskis.

Pirmajā dienā, spītējot lietainajiem apstākļiem, “Celtnieks” vīri izcīnīja piecas uzvaras, nodrošinot pirmo vietu rangā. Savā apakšgrupā mūsējie ar 2-0 pieveica “Saļix”, bet spraigās cīņās ar 2-1 pēcspēles metienu sērījā pārspēja arī Ludzas handbolistus (ar Austri Tuminski un Jāni Pavloviču sastāvā) un Igaunijas čempionus “HC Polva”.

Pēc tam otrajā kārtā mūsējie bez problēmām (2-0) pārspēja arī abas Baltkrievijas komandas “HC Vityaz Minsk” un “Minsk All-star Crew”, nodrošinot vietu FINAL4.

Izšķirošās cīņas svētdienā mūsējie sāka ar zaudējumu pret “HK Ogre” (0-2), taču turpinājumā atkal pēcspēles metienu sērijā pieveica gan “Blue Jackets”, gan Ludzas komandu, nodrošinot vietu finālā.

Finālā mūsējiem pretim atkal stājās “Blue Jackets” handbolisti, kuru sastāvā spēlēja vairāki pašreizējie un bijušie Latvijas valstsvienības spēlētāji Helmuts Tihanovs, Raimonds Trifanovs, Toms Lielais, Ingars Dude, Renārs Līcis un Agris Kušners. Otrajā savstarpējā spēlē mūsu vīri pretiniekiem atstāja mazas izredzes, pārliecinoši uzvarot (2-0) un triumfējot visā turnīrā.

Dāmām otro gadu pēc kārtas panākumu svinēja Jēkabpils handbolistes. Par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti čempionu vārtsargi Raitis Puriņš (Celtnieks Rīga) un Agnija Malceniece (Jēkabpils).

Līdz ar to kopumā 2016./2017. gada sezonā “Celtnieks” triumfēja trīs turnīros – Rīgas atklātajā čempionātā, SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā un pludmales handbola turnīrā “Jūrmala 2017”.

Pludmales handbola turnīrs “Jūrmala 2017”
Labāko trijnieks vīriešiem:
1. Celtnieks Rīga
2. Blue Jackets
3. Ludza

Labāko trijnieks sievietēm
1. Jēkabpils
2. Polva SK (Igaunija)
3. Padise (Igaunija)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.