Aleksejs Sasuļins (Foto: Dragunas)

Startēsim LHF kausa izcīņā Ludzā

Nedēļas nogalē Ludzā mūsu “Celtnieks” vīri startēs Latvijas Handbola federācijas kausa izcīņā, kurā piedalīsies četras labākās komandas pēc aizvadītajiem diviem apļiem SynotTip Latvijas Handbola Virslīgā. Pusfinālā sestdien plkst. 17:00 mūsējie tiksies ar “HK Ogre/Miandum”.

Šajā sezonā LHF kausa izcīņa tiek aizvadīta pēc netradicionāla izspēles principa. Pretēji iepriekšējiem diviem gadiem, šoreiz pusfinālā regulārā turnīra uzvarētāji Dobeles “Tenax” tiksies ar trešo komandu “SK Latgols”, bet mūsu “Celtnieks”, kas finišēja otrajā vietā, spēlēs ar ceturto komandu “HK Ogre/Miandum”.

Abas pusfināla spēles tiešraidēs varēs vērot “SK Latgols” Youtube kanālā: https://www.youtube.com/watch?v=-9sOr5vHlY0

Dienu vēlāk pusfinālu uzvarētāji plkst. 15:00 turpat Ludzā tiksies finālā. Šo maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Ar “HK Ogre/Miandum” handbolistiem šajā sezonā esam tikušies divas reizes, izcīnot arī divas uzvaras – 30:25 un 33:27. Ar 88 vārtiem rezultatīvākais ogrēniešiem ir Artis Laganovskis, 76 vārtus pievienojis Artis Kurmēns, bet ierasti rezultatīvais Arvis Laganovskis prombūtnes dēļ šajā sezonā aizvadījis vien četras spēles (pēdējo jau 2017. gada janvārī), gūstot 26 vārtus.

Uz Ludzu dosimies spēcīgākajā sastāvā, lai izcīnītu otro trofeju šajā sezonā pēc triumfa 2016. gada Rīgas atklātajā čempionātā septembrī.

Pirms gada “Celtnieks” handbolisti LHF kausa izcīņā, piekāpjoties “Tenax”, finišēja otrajā vietā, savukārt pirmā trofejas izcīņa 2015. gadā noslēdzās ar mūsu kluba triumfu. Šoreiz pirmo reizi par kausu sacentīsies arī labākās Latvijas sieviešu komandas. 

LHF kausa izcīņa
28.01.

13:00 Sievietes: REIR Dobele – Jēkabpils SS
15:00 Sievietes: Stopiņu NHK – SK Latgols
17:00 Vīrieši: Celtnieks Rīga – HK Ogre/Miandum
19:00 Vīrieši: Dobeles Tenax – SK Latgols
29.01.
13:00 Fināls sievietēm (Sportacentrs.com TV tiešraide)
15:00 Fināls vīriešiem (Sportacentrs.com TV tiešraide)
16:30 Uzvarētāju apbalvošana

Ja plāno klātienē apmeklēt LHF kausa izcīņu Ludzā, tad atzīmējies arī Facebook pasākumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.