Roberts Freibergs, Raitis Puriņš, Igors Ignatjevs, Rihards Leja un Artūrs Lazdiņš

Lejam divi vārti, Lazdiņam – vieni

Gada nogalē ar “Celtnieks” handbolistu piedalīšanos Latvijas izlases sastāvā Rīgā notika Rīgas Domes kauss handbolā, kur mūsējie izcīnīja vienu uzvaru, turnīru noslēdzot ceturtajā dienā.

Latvijas izlases kreklu šajā turnīrā pielaikoja pieci “Celtnieks” handbolisti Rihards Leja, Artūrs Lazdiņš, Roberts Freibergs, Igors Ignatjevs un vārtsargs Raitis Puriņš.

Spēlē ar Baltkrieviju 100% precizitāti nodemonstrēja Rihards Leja, gūstot divus vārtus un palīdzot latviešiem izcīnīt vienīgo uzvaru turnīrā ar 23:20. Freibergs un Puriņš spēlēja dažas minūtes, Lazdiņš laukumā nedevās, bet Ignatjevs spēlei nebija pieteikts.

Mačā ar Krieviju dienu vēlāk debiju valstsvienībā 18 gadu vecumā piedzīvoja Igors Ignatjevs, bet savus vienīgos vārtus turnīrā guva mūsu Artūrs Lazdiņš. Krietni vairāk spēlēja Roberts Freibergs un Raitis Puriņš, bet atpūta tika dota Lejam. Diemžēl aizvadot mazrezultatīvu otro puslaiku tika piedzīvots zaudējums ar 19:27.

Pēdējā mačā ar Ēģipti daudz spēlēja visi mūsu kluba handbolisti, atskaitot jauno Ignatjevu. Vārtus “Celtnieks” spēlētāji neguva, bet Latvijas izlasi nedemonstrēja ne tuvu savu labāko sniegumu un turnīru noslēdza ar zaudējumu 20:30.

Līdz ar to ar diviem punktiem trīs mačos Latvijas izlase finišēja pēdējā vietā, bet turnīrā triumfēja Krievija. 

Jau šajā nedēļas nogalē “Celtnieks” handbolisti aizvadīs pirmo spēli, izbraukumā ASK sporta zālē SynotTip Latvijas Virslīgas mačā 8. janvārī plkst. 17:00 tiekoties ar ASK/LSPA.

Lejas iespaidīgie vārti pret Baltkrieviju:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.