Lauris Eglītis (Foto: Sandra Škutāne)

Sāksim cīņu par Virslīgas zeltu

Ar maču pret “SK Latgols” piektdien plkst. 20:00 savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē mūsu “Celtnieks” vīri sāks cīņu par SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas čempionu titulu. Maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Pērn “Celtnieks” handbolisti čempionātā finišēja otrajā vietā, finālsērijā ar 0-3 piekāpjoties Dobeles “Tenax”, savukārt “SK Latgols” aizvadīja nepārliecinošu sezonu un noslēdza to vien septītajā vietā.

“Mērķi mums ir visaugstākie – ceram beidzot izcīnīt Latvijas čempionu titulu un Baltijā pacīnīties par vietu četriniekā,” pirmssezonas preses konferencē atzina mūsu spēlētājs un treneris Rihards Leja. “Sezonai gatavojāmies fiziskās sagatavotības trenera Krišjāņa Kupļa vadību, un šobrīd domāju, ka esam labākā fiziskā kondīcijā nekā jebkura cita komanda.”

Starpsezonā mūsu sastāva rindas papildinājuši divi ārējo pozīciju spēlētāji – Linards Drukmanis un Kaspars Lisovskis. Diemžēl šosezon kluba krāsas vairs neaizstāvēs Lauris Rūtiņš, Žanis Malahovs, kā arī leģionāri Vladimirs Maslaks un Aleksejs Sasuļins. Ilggadējais komandas aizsardzības balsts Guntars Lejnieks palīdzēs komandai savu iespēju robežās, bet sezonas pirmajā pusē laukumā neredzēsi arī saspēles vadītāju Edgaru Vadzīti.

Izmaiņas skārušas arī treneru korpusu. Šajā sezonā mūsu kluba ikdienas treniņprocesu vada Rihards Leja, bet spēles ilggadējais spēlētājs Normunds Blome.

Lisovskis iepriekšējā sezonā spēlēja tieši “Latgols” komandā, kura beidzot aizvadījusi paaudžu maiņu un arī šogad ar Austri Tuminski priekšgalā plāno cīnīties par medaļām. Turklāt ludzāniešu sastāvu papildinājis Latvijas izlases līderis Jānis Pavlovičs, kurš pirms tam spēlēja Norvēģijā.

Mūs gaida patiešām aizraujoša sezona, jo komandu līmenis ir izlīdzinājies. Vairs nav neviena komanda, kas būtu galvastiesu pārāka. Tas tikai saasinās cīņu par čempionu titulu, kuru grib izcīnīt arī mūsu “Celtnieks” vīri.

“Celtnieks” sastāvs 2016./2017. gada sezonā: Raitis Puriņš, Artūrs Buračevskis, Ričards Jablonskis, Artūrs Kļaviņš, Lauris Eglītis, Normunds Blome, Norberts Slavinskis, Edgars Iljinihs, Kaspars Lisovskis, Edgars Vadzītis, Artūrs Lazdiņš, Aivars Čikuts, Linards Drukmanis, Rihards Leja, Guntis Ciematnieks, Igors Ignatjevs, Ritvars Balceris, Vladislavs Martinovs, Dmitrijs Petuhovs, Ivars Liepiņš, Roberts Freibergs, Guntars Lejnieks, Helmuts Tihanovs
Treneris: Rihards Leja
Pārstāvis: Normunds Blome
Fiziskās sagatavotības treneris: Krišjānis Kuplis

2 komentāri “Sāksim cīņu par Virslīgas zeltu

  1. Nākamgad aprit 45 gadi, kopš savulaik tika izveidota Rīgas “Celtnieka” meistarkomanda. Paldies Normundasm Blomem, kurš atjaunoja šo brendu Latvijas (un ne tikai!) handbolā, bet jubilejas gads lai jums kļūst par stipri papildus stimulu titula ieg”ušanai. :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.