Aleksejs Sasuļins (Foto: Romualds Vambuts)

Ceturtdaļfinālā pret SK Latgols

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas ceturtdaļfinālā mūsu “Celtnieks” handbolisti sērijā līdz divām uzvarām tiksies ar “SK Latgols”, ko arī uzvarēja pēdējā regulārā turnīra spēlē ar 22:20 (9:10).

Mūsu handbolisti otro vietu regulārajā turnīrā nodrošināja divas kārtas pirms tā beigām. Līdz ar to pirms šīm spēlēm ar “HK Vaiņode” un “SK Latgols” trenera Arņa Butāna vadībā aizvadījām fiziskos treniņus un ar bumbām darbojāmies maz. Tas gan netraucēja abos mačos izcīnīt uzvaras – pirms nedēļas Vaiņodes handbolistus pieveicām ar 34:28 (15:12), bet Ludzā uzvaru svinējām ar 22:20 (9:10).

Spēlē Ludzā mūsējiem dažādu iemeslu dēļ nevarēja palīdzēt Artūrs Lazdiņš, Rihards Leja, Lauris Rūtiņš un Ričards Jablonskis. Turpretī pēc ilgāka laika laukumā atkal devās baltkrievu spēlētājs Aleksejs Sasuļins, kurš protokolā atzīmējās ar diviem gūtajiem vārtiem. Tikmēr savu līdz šim rezultatīvāko spēli, gūstot piecus vārtus, sezonā aizvadīja Edgars Vadzītis.

SynotTip Latvijas Handbola Virslīgas 21 regulārā turnīra spēlē mūsējiem izcīnīja 30 punktus – 14 uzvaras, divi neizšķirti un pieci zaudējumi. Vidēji vienā spēlē guvām 27,2 vārtus, bet ielaidām – 24,2 vārtus. Ar 81 gūtajiem vārtiem 15 mačos starp mūsējiem rezultatīvākais bija Artūrs Lazdiņš.

Pirmo ceturtdaļfināla spēli pret “SK Latgols” aizvadīsim 20. martā savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 15:30. Atbildes spēle Ludzā – 26. martā plkst. 13:00, bet trešā spēle, ja nepieciešams, atkal Rīgā 3. aprīlī plkst. 17:30.

Pāra uzvarētājs pusfinālā tiksies ar “Jūrmalas Sports” – “HK Vaiņode” dueļa spēcīgāko vienību. Trešajā pārī cīnīsies “HK Ogre/Miandum” un ASK/LSPA, uzvarētājs tiksies ar regulārā turnīra spēcīgāko komandu Dobeles “Tenax”.

SynotTip Virslīga
13.marts.

SK Latgols – Celtnieks Rīga 20:22 (10:9)
Latgols: Tuminskis 6/4, Seņkāns 4, Gorbunovs 3, Zinovjevs 2, Borisenko 2, Rancāns 1, Tretjakovs 1.
Celtnieks: Vadzītis 5, Maslaks 4, Eglītis 3, Malahovs 2, Iljinihs 2, Sasuļins 2, Balceris 2, Lejnieks 1, Freibergs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.