Lauris Eglītis (Foto: Sandra Škutāne)

Septiņi pretinieki Virslīgā

Latvijas Virslīgas čempionātā arī šajā sezonā startēs astoņas komandas. Mūsu “Celtnieks Rīga” handbolistiem konkurenci sastādīs Dobeles “Tenax”, “Jūrmalas Sports”, HK “Ogre/Miandum”, HK “Vaiņode”, SK “Latgols”, MSĢ/LAT-98 un ASK/LSPA.

Regulārajā turnīrā komandas aizvadīs trīs apļu turnīru, noskaidrojot izkārtojumu izslēgšanas spēlēm. MSĢ/LAT-98 spēlēs ārpus konkurences – punkti skaitīsies kopējā ieskaitē, taču nākamajā posmā komanda nepiedalīsies. Spēcīgākā vienība uzreiz nodrošinās ceļazīmi uz pusfinālu, bet pārējās vienības par iekļūšanu tajā cīnīsies ceturtdaļfinālā.

Pirmo spēli Latvijas Virslīgas čempionātā mūsu handbolisti aizvadīs septembra beigās, oficiālais spēļu kalendārs tiks publicēts jau tuvākajā laikā. Pirms tam mūsējie startēs Rīgas atklātajā čempionātā, kas notiks no 1. līdz 13. septembrim.  Jau nākamajā nedēļas nogalē “Celtnieks” piedalīsies starptautiskajā turnīrā “Polva Cup 2015”.

Pērn mūsu “Celtnieks” Latvijas Virslīgas čempionātā pēc gada pārtraukuma atkal finišēja labāko trijniekā, izcīnot sudraba medaļas. Par čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva Dobeles “Tenax”.

Atgādinām, ka “Celtnieks-2” cīnīsies Latvijas 1.līgas čempionātā. Mūsu komanda ielozēta Rietumu grupā ar “Jūrmalas Sports-2″, Dobeles/Tērvete, “RTU-S”, Ulbrokas SK un LSPA/ASK-2. Pēc divu apļu aizvadīšanas labākās trīs komandas tiksies ar Austrumu grupas labākajām trīs komandām, divos apļos noskaidrojot čempionus. Pēc tāda paša principa tiks noskaidrots vietu sadalījums no 7. līdz 12. vietai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.