Aleksejs Sasuļins (Foto: Sandra Škutāne)

Pārbaudē Baltkrievijas U-18 handbolists

Mūsu “Celtnieks” komandas treniņiem uz pārbaudes laiku pievienojies Baltkrievijas handbolists Aleksejs Sasuļins, kurš iepriekš spēlēja labi zināmajā “HC Vitjaz”.

Kopā ar komandu 19 gadus vecais centra un kreisās ārējās pozīcijas spēlētājs (190cm/87kg) trenējas jau trešo nedēļu. Aizvadītajā nedēļā baltkrievu handbolists kopā ar Vladimiru Maslaku, Robertu Freibergu un Aivaru Čikutu piedalījās arī Street handbola turnīrā Grīziņkalnā.

Par spēlētāja pievienošanos “Celtnieks” sastāvam jaunajā sezonā komandas vadība lems pēc dalības “Polva Cup 2015” turnīrā, kurā šajā nedēļas nogalē aizvadīsim četras spēles.

Sasuļins tika iekļauts arī Baltkrievijas U-18 izlases sastāvā 2014. gada Eiropas čempionāta finālturnīram. “HC Vitjaz” kluba handbolists guva četrus vārtus, palīdzot savai valstsvienībai izcīnīt 11. vietu. Aizvadītajā sezonā Baltijas Izaicinājuma kausā baltkrievu spēlētājs ar 33 vārtiem desmit mačos bija savas komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. “HC Vitjaz” finišēja sestajā vietā.

Sasuļins nav vienīgais ārzemnieks, kurš šobrīd trenējas kopā ar “Celtnieks” komandu. Jau ziņojām, ka mūsu sastāvā arī šajā sezonā paliks ukrainis Vladimirs Maslaks, kā arī rindas papildinās vēl kāds leģionārs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.