Pret ASK/LU un SK Latgols

Nedēļas nogalē “Celtnieks/LSPA” turpinās Latvijas Virslīgas handbola čempionāta maratonu, aizvadot vēl divas spēles. Piektdien mūsējie savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē plkst. 20:30 uzņems ASK/LU, bet svētdien izbraukumā Ludzā plkst. 14:45 tiksies ar “SK Latgols”.

Ar abām komandām “Celtnieks/LSPA” tiksies trešo reizi turnīrā. Iepriekšējās divās spēlēs ASK/LU vienību pieveicām ar 30:18 un 32:25, bet “SK Latgols” – ar 33:32 un 22:20.

Atgādinām, ka tieši uz ASK/LU vienību starpsezonā pārgāja Emīls Reniņš, kurš piecos mačos atzīmējies ar 21 vārtiem. Mūsu komandā 23 gadus vecais spēlētājs galvenokārt darbojās aizsardzībā, deviņās spēlēs izceļoties 15 reizes. Turnīra tabulā ASK/LU ar 12 punktiem ieņem septīto vietu – tieši ar šīs vietas īpašnieci tiksimies ceturtdaļfinālā.

“SK Latgols” turnīra tabulā ar 15 punktiem 19 mačos pakāpušies uz piekto vietu. Abās savstarpējās spēlēs mūsējie nespēja demonstrēt savu labāko sniegumu, tāpēc uzvarētāja noteikšana bija jāatliek līdz pat pēdējām minūtēm. Arī šoreiz mājinieku līdzjutēji no savas komandas gaidīs uzvaru.

Vēl šajos mačos mūsējiem nevarēs palīdzēt Artūrs Lazdiņš. Lai labāk sagatavotos izslēgšanas spēlēm, līderim tiek dots laiks, lai savestu kārtībā savu veselību. Pirmdien, trešo reizi sezonā uzvarot “HK Ogre/Miandum”, mūsējie priekšlaicīgi nodrošināja otro vietu Latvijas Virslīgas čempionāta regulārajā turnīrā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.