Lauris Eglītis (Foto: Sandra Škutāne)

Baltijā svarīgas cīņas par FINAL4

Brīvdienās “Celtnieks/LSPA” pret “HC Vitjaz” (Baltkrievija) un “Viljandi HC” (Igaunija) aizvadīs svarīgas spēles, kas jau var izšķirt cīņu par iekļūšanu Baltijas Izaicinājuma kausa FINAL4. Maču no Igaunijas demonstrēs video tiešraidē sport.postimees.ee

Atzīmējies Facebook pasākumā

Ar pieciem izcīnītajiem punktiem septiņās spēlēs “Celtnieks/LSPA” turnīra tabulā ieņem piekto vietu. Punkta attālumā ceturtajā vietā ir Kauņas “Granita” (Lietuva), divu – “Viljandi HC”, bet trīs – Dobeles “Tenax”.

7. februārī plkst. 15:30 “Celtnieks/LSPA” savā laukumā O.Kalpaka RTDP uzņems turnīra vājāko komandu Minskas “HC Vitjaz”, bet dienu vēlāk izbraukumā Igaunijā plkst. 17:00 tiksies ar “Viljandi HC”. Būsim kaujas gatavībā, lai pret abām komandām paņemtu četrus punktus.

Pirmā apļa spēlē decembra sākumā “HC Vitjaz” savā laukumā Rīgā pieveicām ar 36:29, savukārt ar “Viljandi HC”, aizvadot neveiksmīgas spēles beigas, dalījām punktus uz pusēm – 25:25.

Pēc neliela pārtraukuma atkal ierindā būs vārtsargs Raitis Puriņš, bet šobrīd uz jautājuma zīmes ir mūsu rezultatīvākā spēlētāja Artūra Lazdiņa un saspēles vadītāja Laura Rūtiņa dalība abos mačos.

Maču no Igaunijas ar “Viljandi HC” demonstrēs video tiešraidē sport.postimees.ee

Turnīra FINAL4, kas notiks 28.-29. martā,  iekļūs četras labākās komandas. Līdz regulārā turnīra noslēgumam atlicis klubiem aizvadīs pa 3-4 spēlēm. Mūsējiem bez šīm divām spēlēm būs jāaizvada vēl divi mači ar Latvijas čempioniem Dobeles “Tenax”.

http://baltichandball.net

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.