Roberts Freibergs (Foto: Sandra Škutāne)

Trešo reizi tiksimies ar Jūrmalas Sports

Latvijas Virslīgas čempionātā “Celtnieks/LSPA” aizvadīs pirmo trešā apļa spēli, savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē 26. janvārī plkst. 20:30 tiekoties ar “Jūrmalas Sports”. Maču tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV.

Tā būs savstarpējā trešā cīņa turnīrā. Iepriekšējā divās spēlēs Spuņņciemā un Rīgā saspringtās, bet nerezultatīvās spēlēs izcīnījām uzvaras – 23:19 un 20:18.

Diemžēl ceļgala iekaisuma dēļ mūsējiem nevarēs palīdzēts vārtsargs Raitis Puriņš, bet darba – Lauris Rūtiņš un Matiass Johansons. Pēc triju spēļu izlaišanas atkal ierindā būs Normunds Blome.

Ar 17 punktiem 14 mačos “Jūrmalas Sports” turnīra tabulā ieņem trešo vietu, kamēr “Celtnieks/LSPA” tikpat spēlēs izcīnījuši 22 punktus un ierindojas otrajā pozīcijā. Jūrmalniekiem, atpaliekot par vienu punktu, uz papēžiem kopvērtējumā min “HK Ogre/Miandum”.

Abas komandas iepriekšējās savstarpējās cīņās nav spējušas parādīt rezultatīvu sniegumu, turklāt jūrmalnieki nevienā no trīs oficiālajām spēlēm (ieskaitot arī Rīgas čempionātu) šajā sezonā “Celtnieks/LSPA” vārtos nav iemetuši vairāk par 19 vārtiem. Kopumā sezonā gan aizsardzībā labāk darbojušies “Jūrmalas Sports”, ielaožot par 24 vārtiem mazāk (312 pret 336 vārtiem).

Pirmdienas vakarā O.Kalpaka RTDP sporta zālē (Skrindu ielā 1) mūs gaida aizraujoša cīņa. Abām komandām izcīnītie punkti ļaus nodrošināt pēc iespēju augstāku vietu regulārā turnīra noslēgumā. Vēro maču Sportacentrs.com TV tiešraidē.

Turpini balsot arī par “Celtnieks/LSPA” handbolistiem Latvijas Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlē Austrumu komandas sastāvā – http://zvaigznuspele.handball.lv/

Celtnieks/LSPA - Jūrmalas Sports

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.