Handbola Zvaigžņu spēle

Balso par Celtnieks/LSPA handbolistiem Zvaigžņu spēle

Sācies balsojums par Latvijas Virslīgas handbola čempionāta Zvaigžņu spēles sākuma septītniekiem. Arī šajā sezonā “Celtnieks/LSPA” spēlētājiem būs iespēja pārstāvēt Austrumu komandu.

Zvaigžņu spēles, kurā sacentīsies Austrumu un Rietumu komandas, notiks šī gada 14. martā Ludzā. Austrumus pārstāvēs – mūsu Celtnieks/LSPA, HK Ogre un SK Latgols, bet Rietumus – HK Vaiņode, Dobeles Tenax, Jūrmalas Sports un ASK/LU. Spēles sākuma septītnieks tiks noteikts līdzjutēju balsojumā, bet vēl pa septiņiem spēlētājiem marta sākumā izvēlēsies treneri.

Aicinām līdz pat 1.martam katru dienu balsot par “Celtnieks/LSPA” handbolistiem Austrumu komandas sastāvā – http://zvaigznuspele.handball.lv

Zvaigžņu spēles starplaikos notiks arī dažādi konkursi spēlētājiem. Aizraujošo maču varēs vērot arī portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanālā Sportacentrs.com TV.

Pirmā Zvaigžņu spēle pērn norisinājās Dobelē un tajā ar 55:51 uzvarēja Rietumi. Austrumu komandas sastāvā “Celtnieks/LSPA” krāsas pārstāvēja Artis Laganovskis, Toms Lielais, Artis Kurmēns, Elvijs Lazda un Artūrs Buračevskis. Pasākums pulcēja pilnas skatītāju tribīnes un nopelnīja atzinīgus vārdus no Latvijas sporta virtuves.

Zvaigžņu spēle

2014.gada Zvaigžņu spēles apskats:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.