Guntars Lejnieks, Artūrs Lazdiņš un Aivars Čikuts aizsardzībā (Foto: Sandra Škutāne)

Atsāksim ar ciņu pret Ogri, skaties Sportacentrs.com TV

Latvijas Virslīgas handbola čempionāta pirmo spēli 2015. gadā aizvadīsim 12. janvārī, kad otro reizi pēc kārtas plkst. 20:30 savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē tiksimies ar vicečempioniem “HK Ogre/Miandum”. Maču tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV.

Atzīmējies Facebook, ja apmeklēsi spēli klātienē

Tieši pret “HK Ogre/Miandum” mūsu handbolisti aizvadīja iepriekšējā gada pēdējo spēli, izbraukumā izcīnot svarīgu uzvaru ar 32:21. “Celtnieks/LSPA” demonstrēja pacietīgu spēli uzbrukumā, kā arī labi darbojās aizsardzībā. Arī šoreiz būs jātiek galā ar viesu līderu trio Arti Laganovskis, Arti Kurmēnu un Arvi Laganovski.

Turnīra tabulā pretinieki ar 12 punktiem 11 spēlēs ieņem ceturto vietu, kamēr “Celtnieks/LSPA” ar 18 punktiem 12 mačos ierindojas otrajā pozīcijā. Iesāktā cīņa par punktiem veiksmīgi jāturpina arī šogad.

Ziemas pārtraukumā mūsu komandas sastāvu papildināja zviedru handbolists Matiass Johansons, kā arī sastāvā atgriezās Žanis Malahovs. Savukārt, pārejot uz ASK/LU, klubu atstāja Emīls Reniņš. Šajā spēlē diskvalifikācijas dēļ “Celtieks/LSPA” nevarēs palīdzēt vēl Normunds Blome, kā arī ceļgala savainojuma dēļ sezona jau beigusies Guntim Ciematniekam.

Ja neapmeklēsi spēli, tad varēsi tai sekot līdzi tiešraidē Sportacentrs.com TV.

Vēl pēc nedēļas “Celtnieks/LSPA” aizvadīs kārtējās cīņas Baltijas līgas Izaicinājuma kausā, savā laukumā uzņemot Lietuvas vienības Klaipēdas “Dragunas” un Kauņas “Granitas”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.