Artūrs Lazdiņš (Foto: Sandra Škutāne)

Uzņemsim Latvijas čempionus, skaties Sportacentrs.com TV

Latvijas Virslīgas čempionātā svētdien plkst. 15:30 “Celtnieks/LSPA” handbolisti savā laukumā O.Kalpaka RTDP sporta zālē uzņems līdervienību Dobeles “Tenax”. Līderu dueli tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs.com TV.

Atzīmējies Facebook, ja apmeklēsi spēli

Dobeles “Tenax” ar deviņām uzvarām tikpat mačos ieņem pirmo vietu Latvijas Virslīgas čempionāta turnīra tabulā. Vienu no diviem zaudējumiem mūsu handbolisti piedzīvoja tieši Dobelē, oktobra vidū ciešot sakāvi ar 17:32.

Ar katru spēli mūsu “Celtnieks/LSPA” demonstrē arvien labāku sniegumu. Diemžēl svētdien mūsējiem nevarēs palīdzēt viens no aizsardzības balstiem Guntars Lejnieks, taču tas mūsu apņēmību revanšēties “Tenax” savā laukumā nemazinās. Pašiem jādemonstrē stabils sniegums visu 60 minūšu garumā, kā arī prasmīgi jāneitralizē pretinieku komandas spēle un līderi.

Gaidām lielisku spēli no ierastajiem rezultatīvajiem spēlētājiem Artūra Lazdiņa un Ričarda Jablonska, kā arī labs sniegums jādemonstrē vārtsargam Raitim Puriņam.

Ar dobelniekiem, neskaitot svētdienas spēli, mūsu handbolisti tiksies vēl vismaz trīs reizes – vienu reizi Latvijas Virslīgas čempionātā un vēl divas BHL Izaicinājuma kausā.

No “Tenax” handbolistiem turnīra tabulā atpaliekam par diviem punktiem, taču dobelniekiem ir arī vēl viena spēle rezervē. Tikmēr tuvākos sekotājus – “HK Ogre/Miandmum” un “Jūrmalas Sports” – apsteidzam jau par četriem punktiem.

Aicinām visus uz līderu dueli O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamata pamatskolas sporta hallē (Skrindu ielā 1). Ieeja par brīvu.

Sportacentrs.com TV tiešraide

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.