Ludzā atgriezīsies Rūtiņš un Ciematnieks, skaties Sportacentrs.com TV

“Celtnieks/LSPA” handbolisti svētdien Ludzā plkst. 14:45 atsāks cīņu Latvijas Virslīgas čempionātā, tiekoties ar “SK Latgols”. Pirmo spēli pēc ilgāku laika aizvadīs Lauris Rūtiņš un Guntis Ciematnieks, atgriešanās maču tiešraidē varēs vērot arī Sportacentrs.com TV.

Saspēles vadītājam Laurim Rūtiņam tā būs pirmā spēle pēc gada pārtraukuma, kad mačā tieši ar “SK Latgols” savā laukumā guva smagu savainojumu. Pārcietis krustenisko ceļgala saišu operāciju, 33 gadus vecais spēlētājs atgriezīsies laukumā jau svētdien. Līdz ar to Rūtiņš būs palīgs centra pozīcijā mūsu leģionāram Vladimiram Maslakam.

Pēc divu mēnešu pauzes svētdien laukumā redzēsim arī kreisās malas spēlētāju Gunti Ciematnieku, kuram tā būs pirmā spēle Latvijas Virslīgas čempionātā šajā sezonā. Sezonu 26 vecais spēlētājs iesāka ar pieciem vārtiem Rīgas atklātajā čempionātā, taču to veiksmīgi turpināt liedza pēdējā mačā iegūtais meniska savainojums.

Jaunajā gadā gaidām arī pamata kreisās malas Riharda Lejas atgriešanos sastāvā. Talantīgajam spēlētājam un trenerim decembrī paredzēta meniska operācija.

“SK Latgols” handbolisti aizvadītajā sešās spēlēs izcīnījuši sešus punktus un turnīra tabulā ieņem ceturto vietu. Pēdējā turnīra mačā ludzānieši ar 31:28 savā laukumā pieveica sīkstos “HK Ogre/Miandum”. Ar 65 gūtajiem vārtiem rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pirmo vietu ne tikai savā komandā, bet ar līgā ieņem Latvijas izlases spēlētājs Austris Tuminskis.

Mūsējie iepriekšējo spēli aizvadīja tieši pirms četrām nedēļām, kad izbraukumā ar 17:32 atzina čempionu Dobeles “Tenax” pārākumu. Šonedēļ uzsākām pirmos treniņus O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta zālē un būsim gatavi Ludzā izcīnīt savu trešo uzvaru čempionātā. Pašreiz turnīra tabulā pēc aizvadītajām piecām spēlēm ierindojamies vien sestajā pozīcijā.

Maču tiešraidē varēs vērot arī Sportacentrs.com TV.

1 komentārs “Ludzā atgriezīsies Rūtiņš un Ciematnieks, skaties Sportacentrs.com TV

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.