Foto: Sandra Škutāne

Minimāls zaudējums Ogrē

Savā pirmajā oficiālajā sezonas spēlē “Celtnieks/LSPA” handbolisti piedzīvoja zaudējumu, izbraukumā Rīgas atklātā čempionāta ietvaros ar 26:27 (12:13) atzīstot “HK Ogre/Miandum” pārākumu.

Spēles sākums nedaudz veiksmīgāks bija mūsu “Celtnieks/LSPA” handbolistiem, kas ieguva 1-2 vārtu pārsvaru, epizodiski ļaujot mājiniekiem izlīdzināt rezultātu. Tomēr pakāpeniski iniciatīva pārgāja “Ogre/Miandum” pusē, kas pēc mūsu bijušā spēlētāja Arta Kurmēna gūtajiem vārtiem izvirzījās vadībā un puslaiku noslēdza ar 13:12.

Otrā puslaika sākumā notikumus laukumā turpināja kontrolēt ogrēnieši, kas vienubrīd ieguva pat četru vārtu pārsvaru (21:17, 23:19), tomēr noturēt to nespēja – “Celtnieks/LSPA” guva četrus vārtus pēc kārtas (Lazdiņš, Blome, Jablonskis, Maslaks), līdzsvarojot rezultātu – 23:23. “Ogre/Miandum” gan vēlāk atjaunoja vadību, spēles izskaņā panākot minimālu pārsvaru 27:26. Mūsējiem bija bumba bija arī mača pēdējā uzbrukumā, taču pieļāvām kļūdu un nācās samierināties ar zaudējumu.

Mūsējiem astoņus vārtus guva Artūrs Lazdiņš, sešus – Ričards Jablonskis, bet piecus – Normunds Blome. Pretiniekiem astoņas reizes izcēlās Arvis Laganovskis, sešas – Artis Kurmēns.

Rīgas atklātā čempionāta finālā iekļuva “HK Ogre/Miandum” handbolisti, bet mūsējiem turnīra otrajā mačā 12. septembrī plkst. 20:30 Inčukalnā būs jātiekas ar “LAT-98”. Ja izcīnīsim uzvaru, tad svētdien 14. septembrī cīnīsimies par 3.vietu ASK sporta zālē Rīgā.

Rīgas atklātais čempionāts.
7.septembris.
Ogre/Miandum – Celtnieks/LSPA 27:26 (13:12)

Ogre: Arvis Laganovskis 8/3, Kurmēns 6, Artis Laganovskis 5, Dravnieks 4, Lepers 3, Bauze 1.
Celtnieks: Lazdiņš 8/2, Jablonskis 6, Blome 5, Ciematnieks 4, Maslaks 2, Freibergs 1.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.