Arnis Butans (pa kreisi) Foto: Sandra Škutāne

Butans: Katrā turnīrā cīnīsimies par uzvaru (+video)

Jau svētdien plkst. 13:00 “Celtnieks/LSPA” ar spēli Spuņņciemā pret “Jūrmalas Sports” handbolistiem sāksim cīņu Latvijas Virslīgas čempionātā. Pirmssezonas preses konferencē šodien “Days Hotel” Rīgā mūsu galvenais treneris Arnis Butans atzina, ka par uzvaru cīnīsimies katrā turnīrā.

“Celtnieks/LSPA” sastāvs starpsezonā piedzīvoja lielas izmaiņas. Par komandas galveno treneri kļuva Arnis Butans (no RTU), bet sastāvu atstāja Artis Kurmēns, Artis Laganovskis (uz HK Ogre/Miandum), Toms Lielais, Elvijs Lazda (Dobeles Tenax), Einārs Kiršteins (uz Norvēģiju) un Žanis Malahovs. Līdz ar to iespēja sevi pierādīt būs vairākiem 1. līgas komandas “Celtnieks/Vangaži” handbolistiem, kurus šogad trenēs Rihards Leja.

Sastāva problēmu dēļ komandai pievienojās Ukrainas saspēles vadītājs Vladimirs Maslaks, kļūstot par pirmo leģionāru kluba vēsturē. “Jau pārbaudes spēlēs viņš sevi pierādīja un cerams būs palīgs visas sezonas garumā,” atzina mūsu galvenais treneris.

No Latvijas klubiem “Celtnieks/LSPA” pievienojās Latvijas U-18 izlases handbolists Ričards Jablonskis (no ASK/LU) un Mareks Koroļkovs (Stopiņu NHK).

“Mērķi šajā klubā nevar būt savādāki, kā uzvara jebkurā turnīrā,” ambiciozos mērķus atklāja Arnis Butans.

Kā jau informējām, šogad klubs startēs Latvijas Virslīgas čempionātā, kā arī jaunveidotajā BHL Izaicinājuma kausā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.